3 metode pentru curățarea nucleelor de radiu și a metalelor grele

Acest articol este disponibil și în: English

Curățarea organismului de nucleele de radiu și metale grele

De ce este bine să curățăm organismul de metale grele și radiu? Nucleele de radiu și metale grele sunt factori carcinogeni. Radiu și metalele grele cauzează dezvoltarea celulelor canceroase în organism. Aceste metale grele ajung în organism odată cu aerul, apa și mâncarea.

Din păcate aproape toți locuitorii orașelor, fără excepție, au niveluri ridicate de aceste substanțe în organism și prezintă riscul de a dezvolta boli incurabile la unul dintre organe. De aceea, curățarea corpului de nucleele de radiu și de metale grele ar trebui să fie parte integrantă a igienei noastre. Natura ne oferă metode simple, la îndemâna tuturor, pentru a ne menține organismul perfect sănătos.

Curățarea organismului prin utilizarea mugurilor de pin

3 metode pentru curățarea nucleelor de radiu și a metalelor grele
Image from Pixabay

Punem patru linguri de muguri tineri de pin într-un borcan de un litru, turnăm o ceașcă de miere peste și o punem în frigider. Mugurii de pin vor începe să facă un suc peste două zile. Luăm câte o lingură din acest suc de trei ori pe zi.

Curățarea organismului prin utilizarea acelor de pin sau de molid

Turnăm un litru de apă fierbinte peste o jumătate de ceașcă de ace de pin sau molid tăiate. Încălzim la foc mic timp de 10-15 minute până aproape de punctul de fierbere, apoi strecurăm băutura.

Se bea una-două cești de două ori pe zi, timp de șapte zile, în loc de ceai. Se face o pauză de două luni și repetăm timp de alte șapte zile. Această terapie se folosește o dată pe an.

Curățarea organismului prin utilizarea semințelor de in

3 metode pentru curățarea nucleelor de radiu și a metalelor grele
Image from Pixabay

Turnăm 1,5 litri de apă fierbinte peste o jumătate de ceașcă de semințe de in și fierbem timp de două ore la foc mic. După ce se răcește, strecurăm și bem pe parcursul zilei. Această terapie o folosim o dată pe an, timp de două săptămâni.

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.