7 Cocktailuri vindecătoare

Acest articol este disponibil și în: English

Beneficiile cocktailurilor de legume și fructe

Cocktailurile de legume și fructe, contribuie la ridicarea nivelului de minerale din organism. Aceste cocktailuri vindecătoare pe care doresc să le încercați și voi, sunt menite să vă trateze diverse probleme de sănătate, contribuind la buna funcționare a organismului.

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Aceste cocktailuri sunt atât de bogate în microelemente și minerale, încât conțin aproape întregul tabel periodic al elementelor. Cu alte cuvinte, toate vitaminele, microelementele și mineralele esențiale pentru sănătatea noastră.

O săptămână de cură cu aceste cocktailuri proaspete, va aduce un aspect sănătos al tenului, un somn adânc, odihnitor și o funcționare mai bună a tractului gastrointestinal. Aceste cocktailuri se pot asimila ușor de către organism, relaxând sistemul nostru digestiv. O cură poate dura de la 1 zi, până la o săptămână.

Cocktailul nr. 1

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Amestecați suc de castraveți, suc de coacăz negru și suc de grapefruit în proporție de 2 : 2 : 1 : 1 ( de exemplu: 2 cești+2 cești+1 ceașcă+ 1 ceașcă sau 500 ml + 500 ml + 250 ml + 250 ml ). Cu acest cocktail ve-ți avea o piele proaspătă, un sistem nervos calm și puternic, o bună funcționare a creierului și a memoriei și un sistem imunitar mai puternic. O singură ceașcă asigură doza zilnică recomandată de Vitamina C.

Cocktailul nr. 2

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Amestecați suc de morcovi și suc de ardei verde în proporție de 1 : 2 ( de exemplu: 1 ceașcă+2 cești sau 250 ml + 500 ml). Acest cocktail este benefic pentru pielea decolorată, cu pete de care sunt afectați mai ales cei de vârstă înaintată.

Cocktailul nr. 3

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Amestecați suc de roșii, suc de mere, suc de dovleac și suc de lămâie în proporție de 2 : 4: 2 : 1 (de exemplu: 4 cești + 1 ceașcă + 1 ceașcă sau 1000 ml + 250 ml + 250 ml). Acest cocktail ajută la curățarea mucozităților din organism, dezintegrând țesutul gras și are rezultate uimitoare atunci când este folosit pentru calmarea sistemului digestiv (1,5 – 2 litri pe zi).

Cocktailul nr. 4

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Amestecați suc de morcovi și păstârnac 2 : 1 ( de exemplu: 1 ceașcă + 2 cești sau 250 ml + 500 ml ). Cu acest cocktail putem trata inflamațiile sistemului genito-urinar, inflamațiile ochilor și ale vaselor de sânge ineficiente.

Cocktailul nr. 5

Amestecați suc de morcovi și suc de spanac în proporția de 1 : 2 ( de exemplu: 1 ceașcă + 2 cești sau 250 ml + 500 ml ). Îl puteți folosi pentru combaterea durerilor abdominale, crampe, gaze, constipație, reumatism, anemie, tensiune arterială ridicată sau scăzută, dureri de cap sau migrene.

Cocktailul nr. 6

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Amestecați suc de morcovi, suc de castraveți și suc de ardei verde, în proporție de 4 : 1 : 1 ( de exemplu: 4 cești + 1 ceașcă + 1 ceașcă sau 1000 ml + 250 ml + 250 ml ). Îl puteți prepara pentru a ameliora reumatismul, durerile musculare și de oase, umflarea mâinilor și picioarelor.

Cocktailul nr. 7

Amestecați suc de morcovi, suc de castraveți și suc de lăptuci în proporție de 4 : 1 : 1 ( de exemplu: 4 cești + 1 ceașcă + 1 ceașcă sau 1000 ml + 250 ml + 250 ml ). Acest cocktail îl puteți întrebuința pentru: boli de piele, eczeme, alergii, coșuri, inflamații ale ochilor, unghii moi.

Cocktailurile de legume pot face miracole

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

Cocktailurile de legume și fructe elimină celulele îmbătrânite și pe cele moarte din corp. Ele ajută la dizolvarea depunerilor de sare, dizolvă pietrele de la ficat și rinichi și contribuie la prevenirea cancerului.

Suntem cu toții preocupați de substanțele chimice folosite în procesul de cultivare și depozitare a legumelor și fructelor. Când folosim un storcător de fructe, orice substanță chimică folosită la cultivarea și depozitarea fructelor și legumelor, rămâne în pulpa acestora. Sucul conține doar apa structurată cu vitamine dizolvate, microelemente și săruri minerale ce se absorb ușor.

Aceste cocktailuri se beau cu înghițituri mici, cu 20 de minute înainte de masă. Este bine să ținem în gură fiecare înghițitură timp de câteva secunde. Enzimele prezente în salivă, digerează carbohidrații din sucuri. Dacă bem repede sucurile ajung direct în stomac și sunt supuse fermentației.

Vă recomand să citiți și articolul Detoxifiere cu sucuri naturale pentru mai multe sfaturi și rețete.

Sănătatea e darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă.

Michel de Montaigne

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...