Afirmații pentru prosperitate

Acest articol este disponibil și în: English

Tu ești mai mult decât ai visat că poți fi

Meditație. Găsește un loc liniștit, închide ochii și spune: Mă proiectez acum în acel loc din interiorul meu în care există înțelepciune infinită. Răspunsurile pe care le caut există deja în interiorul meu. Citește zilnic sau ascultă afirmații pentru o viață prosperă și minunile nu vor înceta să apară.

Sunt deschisă și receptivă în fața tuturor experiențelor minunate pe care viața mi le scoate în cale. Spun „da” lumii în care trăiesc și în acest fel oportunitățile și prosperitatea din viața mea se amplifică la infinit.

Mi s-au deschis orizonturi noi și las în urmă propriile limitări care nu-mi mai folosesc. Sunt recunoscătoare și mulțumesc vieții pentru privilegiul de a mă afla aici și de a experimenta tot ceea ce există. Sunt un om minunat, sunt sănătoasă, fericită și împlinită.

Învăț întotdeauna lucruri noi pentru dezvoltarea mea personală. Sunt creativă și flexibilă în munca mea. Iubesc ceea ce fac și munca mea mă satisface profund. Lucrez cu oameni care mă iubesc. Câștig bani frumoși făcând activitatea care îmi place cel mai mult. Îmi sporesc în permanență veniturile. Banii mei provin din foarte multe surse. Prosper orice aș face. Sunt creativă și plină de bucurie. Convingerile mele spirituale mă susțin și mă ajută să îmi îndeplinesc la maxim potențialul.

Mă simt în siguranță și îmi dau voie să cresc. Mă simt împlinită pe toate planurile, oamenii mă iubesc și eu iubesc oamenii. Sunt alături de femeile care se ocupă cu vindecarea altor femei. Iubesc, susțin și mă bucur de femeile din viața mea. Mă simt împlinită din toate punctele de vedere.

Afirmații pentru prosperitate
Image from Pixabay

Îmi accept și îmi folosesc puterea personală. Merit să mă bucur de iubire și de respect. Nu depind de nimeni, sunt liberă, stau pe picioarele mele și mă bucur de ceea ce sunt. Sunt o ființă minunată, înțeleaptă și frumoasă. Îmi place ce văd în interiorul meu. Viața mea este plină de iubire. Iubirea din viața mea începe cu mine. Dețin controlul asupra vieții mele. Sunt o femeie puternică. Am armonie și prosperitate în viața mea.

Accept darurile acestui moment și îmi ofer toate bucuriile de care am nevoie. Sunt în siguranță și îmi dau voie să cresc. Sunt sănătoasă, fericită și împlinită. Sunt o expresie magnifică și divină a vieții, iar din acest moment îmi manifest intenția de a trăi plenar. Totul evoluează pentru binele suprem al tuturor persoanelor. Mulțumesc vieții pentru darurile primite, mulțumesc pentru orice primesc și pentru tot ce pot să ofer.

Îmi dau voie să primesc prosperitatea în viața mea. Merit tot ce este mai bun în viața mea. Tot ceea ce trebuie să știu îmi este relevat. Tot ceea ce am nevoie vine la mine la momentul și la locul potrivit. Viața este o bucurie și este impregnată cu iubire. Trăiesc în prosperitate. Mulțumesc! Mulțumesc! Multumesc! Vă invităm în grupul nostru Reiki Harmony & Prosperity

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...