Ce ne așteaptă în Anul Boului de Metal 2021

Acest articol este disponibil și în: English

Anul boului de metal 2021 in zodiacul chinezesc

Anul boului de metal începe de pe 12 februarie și se termină pe 2 februarie 2022. Să primim acest an cu brațele deschise după dificilul an precedent al pandemiei Covid-19. Anul boului de metal aduce o veste bună pentru noi toți, deoarece norocul divin aduce oportunități și mentori. Este bine să fim conștienți că este un an nou și o nouă eră și că totul depinde de noi înșine pentru al face unul fericit și plin de succes.

În anul boului de metal este bine să avem răbdare. Îmbogățirea rapidă și dorințele extravagante nu sunt potrivite în acest an. Deși poate părea că așteptăm mult timp după rezultatele muncii noastre, este bine să rămânem concentrați asupra obiectivului sau al proiectului iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Succesul depinde de noi.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Anul boului de metal în 2021 este un an fără Lap Chun, chinezii îl numesc un „un an orb”. Poate însemna o lipsă de energie sau o oarecare stagnare. Se consideră un an fără Lap Chun, atunci când nu se vede prima zi de primăvară. Un astfel de an, în general, nu este deloc favorabil căsătoriilor sau afacerilor la scară mare. Totuși dacă suntem sârguincioși și perseverenți și desigur ținem cont de regulile feng shui, rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

Elementul metal yin va intensifica starea emoțională a anului iar oamenii pot ajunge la violențe, care vor duce la proteste și demonstrații. Dezastrele naturale, cum ar fi cutremurele, alunecările de teren, accidentele maritime și aeriene, dezastrele de mediu și epidemiile mondiale vor continua să existe și să prevaleze în acest an. Păstrați-vă calmul, totul trece așa cum a venit. Depinde de fiecare în parte să-și creeze echilibrul pentru a trece cu bine această perioadă.

Ce afaceri vor prospera mai mult

Sunt câteva domenii de activitate care au mai mult noroc în acest an. Din păcate anul 2021, vine după un an greu dominat de Covid-19, în care nu a fost ușor pentru nici o industrie. Cu toate acestea avem promisiunea unui an mai bun și cum întotdeauna este bine să vedem jumătatea plină a paharului, nu ezitați să fiți optimiști.

În anul boului de metal cele mai prospere afaceri sunt în industria lemnului, agricultura va cunoaște de asemenea o mare creștere, editurile, afacerile cu flori și plante în general sunt cele mai avantajate. Deși recoltele nu vor fi atât de mari, din cauza fenomenelor meteorologice de tot felul, totuși rămâne industria cea mai prosperă. Sunt șanse bune pentru cei din această industrie să câștige bani, deși profiturile vor fi totuși mai mici.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Anul acesta nu este bine să facem investiții imobiliare speculative. Industriile cu elementul Pământ, precum: proprietățile, afacerile imobiliare, construcțiile, domeniul hotelier, în general, au un an provocator, se vor confrunta cu lipsă de cerere, costuri ridicate, la o concurență ridicată.

Transportul în general și cel maritim, serviciile bancare, industria alcoolului, pescuitul, se vor confrunta cu profituri reduse din cauza lipsei vânzărilor. Cu toate că au crescut forte mult cumpărăturile online, iar companiile de transport maritim și de livrare sunt în plină expansiune, concurența este acerbă și va crește în 2021, având ca rezultat profituri mai mici. Cei care dețin afaceri în aceste domenii, este bine să caute modalități pentru a se distinge de concurență.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Industria metalelor, mineritul, afacerile cu bijuterii și chiar industria computerelor, au un an ceva mai greu. Este bine să se concentreze pe punctele forte și pe ceea ce îi diferențiază de concurență. Originalitatea și mentorii vă pot ajuta să obțineți beneficii în acest an. Nu disperați, este doar o perioadă care va trece, important este echilibrul.

Industriile care sunt reprezentate de elementul Foc precum: divertismentul, bursa, firmele de distribuție a energiei electrice, restaurantele, se confruntă de asemenea cu dificultăți în 2021. Companiile inovatoare cu tehnologie nouă vor avea o creștere excelentă. Energia verde este în trend ascendent iar afacerile de familie vor prolifera în detrimetul restaurantelor.

Pentru piața bursieră anul 2021 este un an descendent, neexistând un fundament puternic. Pur și simplu nu există prea multă creștere. În anul boului de metal este bine să nu fiți un speculator la bursă pentru a evita potențialele pierderi. Este bine să vă concentrați în schimb pe profituri mici, dar constante din portofoliul vostru.

Generalitățile anului boului de metal 2021

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Anul boului de metal ne îndeamnă spre responsabilizarea fiecăruia dintre noi. Nu vom avea nici un succes fără un efort serios. Vor exista destul de multe încercări și suferințe în multe familii. Anul boului de metal este anul afacerilor de familie și al stabilirii ordinii în casă.

Modelele exclusiviste, formele de artă abstractă și noile idei eclatante vor purta amprenta impasibilității acestui an, în timp ce politica și diplomația vor fi tratate cu multă indiferență. Acest an ne îndeamnă la rutina zilnică și la păstrarea intactă a propriilor păreri și idei. Nu este un an al frivolității! În acest an se vor putea culege și roade, dar moto-ul este: Nu muncești, nu capeți!”

Este timpul să devenim mai sârguincioși, mai disciplinați și să nu pierdem timpul certându-ne cu autoritățile. Unele conflicte se pot naște din lipsa comunicării și a refuzului de a ceda unor mărunte formalități. Dar să nu disperăm și să avem răbdare, totul va fi selectat, decantat iar noi vom primi răsplata efortului susținut, atâta vreme cât știm să facem lucrurile așa cum trebuie. Atenție nonconformiștilor, nu este un an al păcălelilor sau șmecheriilor!

Anul boului de metal ne îndeamnă la claritate în luarea deciziilor, să fim raționali și mai hotărâți în ceea ce dorim să întreprindem. Pentru mulți poate fi un an dur, dar vor fi și persoane cu vigoare remarcabilă, neobosiți, care vor munci din greu, dar o vor face cu plăcere.

Previziuni generale pentru anul 2021

Sobolan - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Șobolan. Este un an bun în care va beneficia în formă indirectă de norocul altora. Va avea mai multe responsabilități decât de obicei pe care le va onora cu greutate. Câștigurile nu vor fi foarte mari, dar va fi un an strălucitor și fericit pentru familia sa. Să rămână ancorat in realitate și să-și ducă la bun sfârșit sarcinile.


Anii: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032, 2044

Boul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Bou. Este un an bun pentru nativul bou. Nu există probleme mari, dar se poate aștepta la o călătorie nedorită sau una tip „surpriză”. Dacă v-ați făcut anumite planuri, să știți că ele pot suferi amânări sau întârzieri, iar mici dificultăți se pot ivi pe neașteptate. Pentru cei născuți în anul boului este un an favorabil căsătoriilor sau legăturilor de prietenie precum și asocierile. Poate avea surpriza să se nască un copil în familie, sau se va preocupa mai mult de copiii lui. După cum știm nașterea unui copil în familie, schimbă complet anul respectiv, într-un an extrem de favorabil pentru întreaga familie.


Anii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033, 2045

Tigrul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Tigru. Puternicul și vigurosul tigru are un an moderat. Este bine să nu se certe și să lase la o parte încăpățânarea. Tigrul poate fi frustrat pentru că este împiedicat în drumul său de o autoritate mare. Un sfat bun ar fi să-și stăpânească mânia în acest an. Ai răbdare până lucrurile se îndreptă în bine până spre sfârșitul anului. Nu-ți pierde simțul umorului și lasă lucrurile să evolueze de la sine! Oricum mai ai puțina răbdare, 2023 va fi cel mai fericit an pentru tine.


Anii: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034, 2046

Iepurele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Iepure. Un an destul de greu pentru nativul iepure. Multe drumuri fără rost și dezamăgiri sau muncă fără rezultatul așteptat. Datorită neliniștii, poate avea probleme de sănătate. În acest an poate suferi o despărțire sau plecarea cuiva drag și tabloul necazurilor va fi complet. Este bine să nu facă mari schimbări în viața sa. Realizarea planurilor lui va dura ceva mai mult decât se aștepta inițial. Focus pe lucrurile care îți fac bine și încredere într-un viitor mai luminos. Toate lucrurile bune vin la momentul potrivit!


Anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047

Dragonul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Dragon. Un an norocos pentru acest semn. Obișnuit cu victoriile, anul acesta progresul său va fi modest, dar se poate considera norocos pentru că deși este înconjurat de necazuri și dispute, Dragonul nu le va simți în mod direct. Este un an protector, fără prea mari dificultăți în care viața de familie va fi destul de armonioasă.


Anii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036, 2048

Sarpele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Șarpe. Este un an moderat în care pot exista unele obstacole. Se poate aștepta ca oamenii să-i contrazică hotărârile, să aibă ceva dificultăți în ceea ce privește finanțele, cu toată precauția și intuiția înăscută a acestuia. Luați lucrurile așa cum sunt, nu le complicați și mai mult prin încăpățânare. Păstrați-vă disciplina și cu multă răbdare veți trece anul cu bine.


Anii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049

Calul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Cal. Acest an va aduce mai multă liniște nărăvașului cal față de anii trecuți. Va avea de muncit mai mult pentru a-și atinge scopurile, dar va avea puterea să-și controleze singur situația. Se poate confrunta cu câteva incidente inoportune, dar poate să beneficieze de câștiguri financiare. Este posibil să apară mici probleme din partea copiilor sau a subordonaților pe orice linie. Nu vă îngrijorați, una peste alta, aveți un an bun.


Anii: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038, 2050

Oaia - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Oaie. Este un an puțin mai dificil pentru nativul oaie în care câștigurile financiare sunt moderate. Este bine să evitați certurile și neînțelegerile de orice fel, precum și pretenții ale familiei și prietenilor. Anul acesta nu fiți extravaganți și nu risipiți banii pentru că îi obțineți destul de greu. Este bine să fiți mai responsabil și mai sârguincios în tot ceea ce faceți.


Anii: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039, 2051

Maimuta - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Maimuța. Este un an oarecum modest pentru nativul maimuță. Progresul nu este cel așteptat iar pretențiile sale ar trebui să fie mai reduse. Se poate confrunta cu unele pierderi de bunuri personale în timp ce profitul este ceva mai redus. Nu faceți investiții majore, așteptați vremuri mai bune, vor veni, aveți răbdare. Viața de familie va rămâne liniștită, pot exista călătorii forțate sau puteți suferi din cauza unor boli cronice. Nu vă alarmați, toate trec cu bine.


Anii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052

Cocosul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Cocoș. Este anul recuperărilor pentru nativul cocoș. Își va recâștiga puterea pierdută și va putea să învingă adversitățile, chiar primind ajutor din parte altora. Acasă vor veni vești bune și se întrevăd ceva călătorii. Aveți grijă cum manevrați obiectele ascuțite, există pericol de rănire și puteți ajunge să fiți supus unei operații. Totuși nu vă îngrijorați, anul este foarte bun pentru voi.


Anii: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041, 2053

Cainele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Câine. Este un an al incertitudinilor. Pot lua decizii pripite sau vor fi nevoiți să facă față unor concesii cu mare dificultate. Prietenii și asociații nu-l înțeleg și chiar pot să-l jignească. Intențiile sale bune pot fi răstălmăcite și este bine să evite confruntările cu orice preț. Va pierde ceva din puterea și influența sa, sau va cheltui mai mult decât de obicei. Liniștiți-vă anul viitor cu siguranță va fi mai bun. Sănătate să fie!


Anii: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042, 2054

Mistretul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Mistreț. Este un an foarte bun pentru mistreț. Un an în care șansele bune sunt evidente, fiind capabil să-și cruțe resursele sau va putea să înceapă o afacere pe cont propriu. Nu va avea probleme mari de rezolvat, dar pot fi ceva complicații în dragoste sau în viața de familie.


Anii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043, 2055

Mintea depășește cunoștințele actuale

Toate previziunile de mai sus sunt la modul general. Fiecare dintre noi este unic și are infinite posibilități de evoluție. Anul boului de metal este un an în care este bine să ne învățăm lecția. Este un an de tranziție spre noi începuturi cu schimbări majore și discuții care vor scoate la iveală și multe lucruri mai puțin plăcute care au fost ținute ascunse.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Este un an în care ne putem depăși limitele, este bine să avem un sprijin în cei de lângă noi pentru a trece cu bine anul. Ne putem folosi mintea pentru împlinirea dorințelor. Se știe că mintea noastră are abilități magice. Prin tehnici de concentrare, vizualizare și imagistică mentală, ne putem concentra asupra dorințelor noastre. Claritatea și încrederea în sine ne creează oportunitățile spre calea cea mai bună spre prosperitate.

Mintea noastră depășește cunoștințele actuale. Spiritul nostru este asemeni unei biblioteci cu o mulțime de informații și tehnici care așteaptă să fie accesate pentru transcenderea propriei înțelegeri intelectuale. Este bine să deschidem ușile acestui rezervor imens de cunoaștere pentru a reuși să ajungem la propriul sine, în propria spiritualitate.

Să avem cu toții un An Nou prosper, fericit și sănătos!

Vă recomand și articolul: „8 portocale pentru Anul Nou Chinezesc

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...