Ce cadouri pregătim de sărbători?

Acest articol este disponibil și în: English

Cadouri de sărbători

cadouri de sărbători
Image from Pixabay

Atmosfera de Crăciun cu multe cadouri lângă bradul împodobit, cu o ciocolată caldă și familia care te iubește necondiționat, te invită în magia sărbătorilor. Planurile pentru sfârșitul de an au început odată cu primele zile reci. Ne gândim unde și cu cine vom petrece sărbătorile, îi descoasem pe cei dragi ca să aflăm ce cadouri și-ar dori, cu dorința, ca de data asta să fie mai frumos decât anul trecut. Un brad mai înalt, o petrecere mai reușită, zăpadă din belșug…chiar dacă se lasă așteptată.

Bucuria de a oferi este greu de egalat, iar anotimpul rece, îmbrăcat în sărbătoare creează atmosfera perfectă pentru alegerea cadourilor potrivite, pe care să le dăruiești împreună cu un zâmbet sau cu o îmbrățișare. Magazinele ne invită să găsim cadouri inspirate pentru cei dragi. Ne pregătim pentru ziua cea mare, listele sunt făcute, darurile, da, încă mai lucrăm. Să nu uităm de tot ce ne trebuie pentru ambalarea cadourilor: coli frumos imprimate, șnur, fundă, bandă adezivă etc.

O cutie de bomboane sau alt cadou dulce?

Pentru musafirii neprevăzuți, este bine să avem mereu ceva la îndemână, o cutie cu bomboane de ciocolată sau un alt cadou dulce. Putem alege un Grace Couture Cakes, cutie mix turtă dulce. Cine ar putea refuza un cadou atât de drăgălaș? Seturile conțin turtă dulce în diverse forme și culori, decorate cu măiestrie și pline de savoare.

Cei mici sunt vedetele strălucitoare

cadouri de sărbători
Image from Pixabay

Pentru copii, sezonul rece ne îndeamnă să alegem haine tricotate, jachete pufoase și un mix de culori cu accente roșii. Fetițele pot deveni adevărate Crăiese ale zăpezii, cu cele mai sofisticate ținute de la Zara sau Marks & Spencer, Next sau Contessina. Pentru fetițe alegem roșu intens, roz pudrat sau tonuri de bej. Nu uităm de imprimeuri sau piese cu accente simpatice de paiete, cele mici vor fi încântate să strălucească!

O eșarfă, piesa obligatorie a sezonului

O eșarfă, de la Orsay sau de la Furla sunt cadouri inspirate. La urma urmei este doar o bucată de material, nu-i așa? Ideea de pornire este cât se poate de simplă: să porți eșarfe diferite, stilizate, astfel încât să se potrivească imaginii celui care o poartă. Începem cu eșarfele de iarnă, care nu numai că țin de cald, dar sunt și piese obligatorii pe lista sezonului iarnă/primăvară.

Designerii au stilizat eșarfele din lână, atât în jurul gâtului, ca pe un guler, dar și pe cap, pentru un look unitar, fără să mai fie nevoie de căciulă sau pălărie. Au reinterpretat eșarfele din materiale supradimensionate și impermeabile, perfecte pentru zilele cu ninsoare. Dacă doriți un look glamuros să nu uităm de eșarfele delicate pe care le putem purta la rochiile de seară sau ca un detaliu ultrafeminin la o ținută chic ( Elie Saab sau Dolce & Gabana). Simplu dar de efect! Eșarfele le asortăm la un costum sau mantou de lână.

Odă parfumului și pielii

cadouri de sărbători
Image from Pixabay

Doamnele știu deja că printre sfaturile de schimbare a rutinei de iarnă se află cel care ne îndeamnă la extra-hidratare. Produsele cu tematică specifică, care ne ajută în îngrijirea zilnică, sau pe care le putem face cadou, sunt ideale în acest sezon. Cine poate rezista unei creme de corp cu arome delicioase ori produsele speciale pentru extra strălucire, speciale pentru petrecerile care urmează. Fie că este vorba despre o zi oarecare sau despre decembrie cel aglomerat, poți să te simți ca o prințesă glaciară și poți să îndrăznești să te învălui în irizații subtile sau foarte îndrăznețe, cu produse glittery prezentate într-o multitudine de texturi și nuanțe.

Poți alege un shimmer subtil, potrivit oricărei ocazii, dacă folosești un produs de baie cu irizații ce lasă în urmă un voal de hidratare și strălucire. Dacă simțiți nevoia de extra-strălucire în machiaj, puteți alege un singur produs mascara glitter, care se aplică peste rimelul clasic și este suficientă o fluturare de gene pentru un efect wow. La Sephora puteți găsi Glitter Top Coat Mascara.

Probabil unul dintre cele mai complexe obiecte care stau la loc de cinste în beauty-kit-ul oricărei femei, este parfumul. El fascinează și pe lângă scara notelor care se desfășoară olfactiv înflorind cu fiecare clipă, ce trece de la aplicare, parfumul are o poveste. Oricât de mult îți place un parfum imediat după aplicare, rezistă tentației și alege să îl cumperi după ce ai descoperit cum interacționează toate notele cu PH-ul pielii tale. Parfumul are nevoie de câteva ore pentru a dezvălui amalgamul de arome gândite de cel care a creat povestea lui.

Parfumul este al tău și poate deveni o semnătură olfactivă a personalității. La Obsentum, puteți încerca Side Effect, Initio sau Parfumul Rolling in Love, Kilian. La Beautik Haute Parfumerie, puteți încerca Mon Boudoir, Houbigant Paris. Domnii, pot încerca, Kalan, Parfumes de Marley, disponibil în Obsentum. Dacă ești încă nehotărâtă în privința unui cadou pentru un domn, mergi la sigur și alege un set care să conțină mai multe produse esențiale în rutina de îngrijire.

Un aranjament floral

cadouri de sărbători
Image from Pixabay

Un aranjament floral poate fi cadoul potrivit, indiferent cui vrei să îl oferi. Îl poți personaliza, de la alegerea florilor și a plantelor, până la recipientul în care este așezată grădina în miniatură, plus un mesaj de suflet. Acest tip de aranjamente florale rezistă timp îndelungat, iar plantele cu rădăcină pot fi replantate.

Cărturești ne invită la ceai

Îți vine să te așezi lângă șemineu, să te ghemuiești în canapea cu o carte în mână în timp ce lumina difuză a lumânărilor joacă peste rândurile de cuvinte, să tragi o pătură peste genunchi și să ții o cană mare de ciocolată caldă cu ambele mâini, în timp ce depeni amintiri? Câteodată iarna poate fi savurată și de la geam.

Cărturești ne invită la relaxare și susțin momentele cozy indiferent de anotimp, punându-ne absolut totul la dispoziție. Ceainic Haute Blank, Theiere Vagues, cești pentru ceai London-Byon, lumânări parfumate White Wilow Moss-Woodwik, carte Winter Harvest Recipes, de Maggie Beer, ceai Vanilie Orchidee, Marriage Freres și multe altele. Depinde doar de tine, de inspirația ta, de buget, dar nu uita zâmbetul cald și cuvintele frumoase spuse din inimă, sunt cele mai frumoase cadouri.

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...