Cheesecake cu lămâie
Cheesecake cu lămâie este o rețetă ușoară care necesită un efort minim. Cheesecake cu lămâie se prepară în 15 minute, dar se lasă peste noapte la rece. Este o prăjitură delicioasă! Încercați-o!

Ingrediente pentru cheesecake cu lămâie:
Pentru bază: 75 g biscuiți digestivi, 40 g unt, 25 g zahăr brun
Pentru cremă: 200 g brânză de vaci slabă, 400 g lapte condensat, 150 ml smântână dulce, coaja rasă și sucul de la 3 lămâi
Punem biscuiții într-o pungă și îi zdrobim cu sucitorul. Topim untul într-o crăticioară, adăugăm zahărul, biscuiții fărâmițați și amestecăm foarte bine. Ungem cu unt o tavă cu fundul detașabil și așezăm amestecul de biscuiți în ea, presând bine cu fundul unei linguri.
Punem brânza de vaci într-un castron și amestecăm foarte bine, adăugăm treptat laptele condensat continuând să amestecăm. Adăugăm smântâna dulce și coaja cu sucul de lămâie. Turnăm deasupra blatului de biscuiți și lăsăm la frigider peste noapte. Așezăm prăjitura pe un platou și decorăm cu felii de lămâie și zahăr pudră.