Concurs Step Chef Atipic cu Antonio Passarelli

Acest articol este disponibil și în: English

Chef Antonio Passarelli premiază cel mai gustos preparat

Vă invităm la un concurs atipic. Chef Antonio Passarelli face parte din juriul de specialiști care va premia cel mai gustos fel de mâncare. Este un proiect minunat care pune accent pe nevoia accesibilizării tuturor spațiilor pentru ca toți cetățenii să fie parte a comunității. Concursul „Step Chef Atipic”, promovează dreptul la o viață mai accesibilă pentru persoanele atipice. Orice persoană cu dizabilități are dreptul la o viață normală, pentru că suntem cu toții aici să ne sprijinim unii pe alții, să ne înțelegem și să avem o viață armonioasă.

Step-Hear România, Rampe Mobile și Bilancia Romania au decis să schimbe mentalități și tipare lansând primul concurs de gătit pentru persoane cu deficiențe de vedere și locomotorii din Romania. Step Chef Atipic, este locul în care pasionații de gătit au șansa să-și demonstreze abilitățile de bucătari fiind răsplătiți pentru cel mai gustos fel de mâncare. Chef Antonio Passarelli vă așteaptă cu premii deosebite.

Un concurs atipic

Persoanele cu dizabilități au o viață plină de emoții, ambiții și dorințe pe care de altfel le avem cu toții. Sunt oameni deosebiți cu aptitudini extraordinare, suflete frumoase, cu povești de viață impresionante și care au nevoie de suportul și încurajarea noastră. Maria Coman, Director al Step-Hear România și-a propus prin acest concurs să arate lumii că avem nevoie de uniune, sprijin și înțelegere, unii față de alții pentru că numai așa vom ajunge departe.

În România sunt aproximativ 800.000 de persoane cu dizabilități. Sunt oameni extrem de valoroși și merită să le acordăm șansa de integrare în societate din foarte multe puncte de vedere. Pe plan personal ei se vor simți împliniți, iubiți, fericiți, iar din punct de vedere social și economic, cu toții avem de câștigat, sprijinindu-ne unii pe alții.

Concursul Step Chef Atipic se va desfășura în luna mai 2022 la sediul Bilancia Romania în parteneriat cu Asociația Nevăzătorilor din Romania, Consiliul Național al Dizabilității și Grupul de Inovație și Expertiză Socială.

Înscrierea se face online pe pagina: https://step-hear.com.ro

Step-Hear este o soluție inteligentă care asigură orientarea în spațiul înconjurător pentru persoanele cu deficiențe de vedere. https://step-hear.com.ro

Rampele Mobile Roll-A-Ramp, reprezintă soluția în care puterea și flexibilitatea se întâlnesc pentru a face lumea mai accesibilă. http://www.rampemobile.ro

Bilancia este un lider european în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru businessul HoReCa. https://www.bilancia.ro

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...