De ce este bine să încărcăm energetic alimentele

Acest articol este disponibil și în: English

Cum încărcăm energetic alimentele?

Calitatea tuturor alimentelor, inclusiv a celor procesate o putem îmbunătăți folosind Reiki. Terapia Reiki poate fi folosită pentru eliminarea toxinelor din alimente și pentru suplimentarea energiei acestora. Până când ajung pe masa noastră alimentele trec prin multe mâini și multe energii mai mult sau mai puțin bune, pe care mai apoi le preluăm în corpul nostru.

Alimentele pe care le consumăm conțin energia vitală, principala sursă de energie care ne susține corpul fizic, în procesele sale metabolice. Atunci când consumăm alimente de calitate superioară, automat vom primi energie de o calitate bună. Cel mai bine ar fi să procurăm alimente organice de la producătorii locali de încredere. Știm că mulți dintre ei folosesc multe substanțe chimice pentru a crește producția.

De ce este bine să încărcăm energetic alimentele
Image from Pixabay

Cele mai sănătoase alimente după cele organice, sunt cele proaspete, chiar dacă sunt anorganice și cele consumate crude fără a fi gătite la foc. Alimentele în stare crudă conțin cea mai mare cantitate de energie vitală. Atunci când le gătim la foc ele își pierd multe substanțe nutritive.

Marea majoritate a oamenilor consumă o varietate de alimente calde sau reci. Alimentele procesate industrial sunt convenabile din punct de vedere al prețului și timpului. Timpul este important pentru noi toți, însă calitatea vieții este și mai importantă.

Beneficiile energizării alimentelor

De ce este bine să încărcăm energetic alimentele
Image from Pixabay

Așa cum am spus Reiki ne ajută în multe feluri pentru a avea o viață armonioasă. Putem folosi energia Reiki pentru încărcarea energetică a alimentelor, inclusiv cele procesate. Atunci când gătim putem transfera energia Reiki ținând mâinile în jurul vasului de gătit, având grijă la flacără, la abur sau la stropii de ulei încins.

Mult mai simplu și fără riscurile dinainte, avem alternativa transmiterii energiei Reiki pentru hrana din farfurie. O putem face în orice loc ne aflăm, chiar și la restaurant, plasându-ne discret mâinile în jurul farfuriei, cu palmele către mâncare.

De ce este bine să încărcăm energetic alimentele
Image from Pixabay

Băuturile pot fi tratate și ele cu Reiki. Cafeaua, ceaiurile, sucurile pentru copii, piureurile se energizează cu Reiki. Apa și vinul își pot îmbunătăți calitatea cu ajutorul energizării. Introducerea sucurilor și legumelor în alimentația noastră reprezintă un mod minunat pentru un stil de viață echilibrat. Pentru mai multe informații despre cum să energizați alimentele, terapii și orice este legat de un stil de viață sănătos vă așteptăm pe grupul nostru: Reiki Harmony & Prosperity. Cu mult drag aștept întrebările voastre!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...