Cea mai simplă metodă de detoxificare de metale grele

Acest articol este disponibil și în: English

Cea mai simplă metodă de detoxificare

Tu cât de des practici detoxificarea? Metalele grele se găsesc aproape peste tot, însă mai ales în orașele poluate, fără excepție unde se găsesc niveluri ridicate de poluare. Aceste metale grele ajung în organism odată cu aerul, apa și mâncarea. Cu toții suntem expuși acestor factori poluatori toxici la care se adaugă mâncărurile procesate și pline de aditivi, produsele de curățare, produsele cosmetice și lista poate continua, cred că nu mai este o noutate pentru cineva.

Cea mai simplă metodă de detoxificare de metale grele
Image from Pixabay

Există nenumărate metode de detoxifiere. Citiți aici:  Mugurii de pin au proprietăți antiinflamatorii/Remedii naturale pentru eliminarea paraziților/Detoxifiere cu sucuri naturale/3 metode pentru curățarea nucleelor de radiu și a metalelor grele/Remedii naturale pentru sistemul limfatic.

Simptome, boli și afecțiuni

Foarte mulți se confruntă cu simptome uneori inexplicabile precum: pierderi de memorie, amețeli, ceață mentală, confuzie, amorțeală, furnicături, spasme musculare, călcătură nesigură, anxietate, alergii alimentare, sciatică, dureri de spate, congestia ficatului, dureri la nivelul cefei, deficit de minerale, toxicitate cu metale grele, sânge toxic, constipație, inflamații, insomnii, bufeuri de căldură, dureri de încheieturi, senzație de înțepături, țiuit și bâzâit în urechi.

Boli și afecțiuni precum: Alzheimer, Parkinson, tahicardie, oboseală cronică, migrene, vertij, scleroză multiplă, bolile tiroidei, autism, eczeme, psoriazis, infecții urinare, tulburări ale somnului, boli și afecțiuni autoimune, fibrom, răni, pot fi tratate consumând coriandru. Pentru cure de detoxificare puteți să aplicați cu încredere și rețetele de mai sus.

Coriandrul sau pătrunjelul chinezesc

Această plantă aromatică este ideală pentru detoxificarea metalelor grele toxice din organism. Coriandrul conține în frunze și tulpini, apa vie, care curăță vasele de sânge și protejează creierul detoxificându-l. Conține sodiu, potasiu și clor, precum și alți fitonutrienți puternici. Sărurile minerale prezente în plantă au rolul de a curăța sângele, limfa și fluidul spinal. Foarte mulți dintre noi adoră gustul de coriandru, însă alții nu îl suportă deloc.

Cea mai simplă metodă de detoxificare de metale grele
Image from Pixabay

Coriandrul are efecte antibacteriene foarte puternice contribuind la eliminarea tuturor tipurilor de bacterii și a toxinelor acestora. Indiferent dacă ne place sau nu gustul coriandrului, paraziților intestinali cu siguranță nu le place. Această plantă aromatică este unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva viermilor și paraziților intestinali.

Sos pesto cu coriandru

Pentru a putea elimina metalele grele din corp, este bine să consumăm coriandrul proaspăt. Cu cât vom consuma mai mult coriandru cu atât rezultatele vor fi mai vizibile. Și pentru că așa cum am scris mai sus această plantă aromatică nu este pe placul multora, vă voi da o rețetă simplă în care puteți să îl încorporați.

Cea mai simplă metodă de detoxificare de metale grele
Image from Pixabay

Ingrediente: 2 căni coriandru, câțiva mieji de nucă, suc de lămâie, 2 căței de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare. Mixăm ingredientele într-un robot de bucătărie până când obținem o pastă. Sosul pesto cu coriandru îl putem savura alături de salate sau legume. Să vă fie de folos!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...