Este portofelul tău un magnet pentru bani?

Acest articol este disponibil și în: English

Cum să atragi banii cu portofelul tău

Există câteva reguli importante în feng shui în privința portofelului care să atragă abundența financiară. Pentru ca banii să intre în număr cât mai mare în portofel, este bine să știm câteva lucruri extrem de simple și să le aplicăm imediat. Țineți cont de faptul că este bine să nu ne plângem tot timpul că nu avem bani, să cheltuim în exces pe lucruri care nu le folosim. Banii sunt energie, ei vin în viața noastră când le dăm voie, când suntem deschiși oportunităților imense care există în Univers.

Este portofelul tău un magnet pentru bani
Image from Pixabay

Este bine să ținem cont de câteva sfaturi care ne ajută să activăm energia pozitivă care să atragă banii. Portofelul călătorește cu noi aproape oriunde în viața de zi cu zi, la cumpărături, la muncă, în vacanțe, acasă și este bine să-i tratăm cu respect. Da, ați auzit bine, să-i tratăm cu respect! Din necunoștință de cauză, mulți dintre noi tratează cu indiferență sau fac greșeli în aranjarea lui, astfel nu reușesc să exploateze la maximum abundența.

Câteva reguli feng shui pentru activarea prosperității

Portofelul trebuie să-ți placă. Alege o culoare în funcție de ce dorești să atragi: roșu pentru curaj, negru pentru acumulări și putere financiară, auriu, pentru abundență, noroc, îmbogățire, atrage banii ca un magnet, verde, reprezintă simbolistica banului. Poți să citești aici despre: Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității.

Orice portofel aveți în casă, vechi sau nou, este bine să aibă bani în el, nu este indicat să rămână gol. Atunci când doriți să oferiți cadou un portofel, puneți în el 5lei, 50, sau 500 lei. Economisiți bani, pentru un proiect anume, totul cu o energie pozitivă.

În portofel ținem doar bani, nimic altceva! Portofelul compartimentat este ideal pentru carduri separat, bancnote, separat, monede separat. Cardurile de la diverși comercianți, facturi, chitanțe, bonuri de la cumpărături, liste de cumpăraturi, ordine de plată, cărțile de vizită, talismanele, nu le ținem în portofelul cu bani. Acestea arată pentru ce au fost cheltuiți banii și este bine să le scoatem urgent din portofel pentru a nu atrage sărăcia. Poți să ai un alt portofel în care să pui aceste lucruri.

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității
Image from Pixabay

Puneți banii în ordine, în mod crescător sau descrescător în portofel. Nu șifonați sau mototoliți banii! Dăm banii cu mâna dreaptă și luăm banii cu mâna stângă. Este bine să alegem un portofel potrivit în care banii să stea lejeri, dacă stau înghesuiți au tendința să nu mai primească. Este un principiu feng shui valabil și în locuința noastră, aglomerația și proasta organizare, creează blocajele energetice. Puteți citi aici despre: Blocajele emoționale împiedică vindecarea./ Armonia casei prin eliminarea blocajelor energetice.

Portofelul este casa banilor

Aplicând câteva reguli simple vom reuși să influențăm în mod benefic încasările și să devenim un adevărat magnet pentru bani.

Regula numărul 1 în viață, în toate privințele este să gândim pozitiv, pentru că energia pozitivă ne duce mai repede acolo unde ne dorim să ajungem.

Periodic este bine să curățăm portofelul cu o lavetă, cu apă rece de la robinet. Trebuie să arate impecabil, să nu fie deteriorat, vechi, cu fermoare rupte, cu capse lipsă sau zgâriate.

Este portofelul tău un magnet pentru bani
Image from Pixabay

Banii pe care îi deținem în portofel este bine să fie suficienți astfel încât să ne facă să ne simțim confortabil și prosper. Mai sus am scris despre gânduri pozitive și cât de important este să adoptăm o astfel de atitudine. Frica și gândul că cineva îți poate fura banii, atunci când ai portofelul plin, alungă prosperitatea.

Să nu puneți niciodată portofelul pe jos, pe frigider, pe aragaz, pe masa din bucătărie, sub scări, în baie, pe etajere din baie, deoarece se creează condiții nefavorabile pentru prosperitate. Atunci când suntem acasă scoatem portofelul din geantă și îl așezăm la lumină. Dacă va sta la întuneric, în geantă sau într-un sertar, energia negativă duce la scăderea încasărilor și chiar la creșterea cheltuielilor.

Remedii feng shui

Unde putem așeza portofelul în casă? Banii sunt o comoară de preț și este bine să-i tratăm cu respect și apreciere. În funcție de principiile feng shui există câteva locuri benefice pentru bani: colțul pe diagonala livingului pe o măsuță, sectorul banilor din casă sau living este sud-est. Așezat în această poziție ve-ți atrage energia pozitivă și banii se vor multiplica.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Este bine să ținem în portofel Nodul mistic cu 3 monede chinezești. Moneda chinezească are forma rotundă și reprezintă noroc de la Univers, iar în mijloc are o gaură de formă pătrată, care reprezintă norocul de la Pământ. Al treilea tip de noroc și-l face omul singur. Nodul mistic reprezintă oportunitățile infinite, șnurul roșu amplifică generozitatea, iubirea, aprecierea, armonia, atât de necesare creării prosperității.

Un alt remediu bun ar fi să introducem în portofel o notiță în care să scriem cuvinte care atrag banii și felul în care ne simțim în relație cu ei, precum: bogăție, abundență, prosperitate, generozitate, recunoștință, fericire, etc. Plasarea unui magnet în compartimentul pentru monede poate atrage bani în plus. În feng shui există și amulete antifurt precum: rinocerul și elefantul albastru sau un nod mistic de culoare albastră, care creează protecție împotriva pierderilor și înșelătoriilor. Poți să obții mai multe sfaturi despre prosperitate citind articolele următoare:

Ce să faci ca să ai prosperitate în viața ta./ Afirmații pentru prosperitate.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...