Eu am ales Caietul fericirii

Acest articol este disponibil și în: English

Eu am ales fericirea! Tu?

Fericirea este singurul lucru care se dublează atunci când e împărtășită. Vă invit să mergem într-o călătorie, cu mult curaj, asumare, iertare și compasiune, în care să descoperim propria fericire. Antoneta „Tony” Galeș, ne-a pus la dispoziție o carte minunată, un jurnal, pe care îl putem folosi în propria călătorie către sine. Tony este Focused Coach, art-terapeut Phronetik cu un talent extraordinar de a insufla celor din jur curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.

Caietul fericirii este creat pentru a ne descoperi propriile nevoi printr-un proces de conștientizare, cu scopul de a ne ajuta să ajungem la o viață fericită așa cum ne dorim cu toții. O carte despre fericire? Îmi place! Îmi place pentru că îmi doresc să văd cât mai mulți oameni fericiți. De fapt menirea noastră pe Pământ este să fim fericiți.

Eu am ales Caietul fericirii
Image by Viata-Perfecta.ro

Sunt foarte mulți dintre noi care din păcate, nu realizează că viața este perfectă și că noi oamenii, reușim întotdeauna să o complicăm. Caietul fericirii, este acel instrument care ne provoacă la introspecție, reflecție și muncă interioară. Aici găsim o serie de practici și subiecte relevante cu un impact maxim asupra stării noastre de bine.

Viziunea noastră față de viață e un dar cu care am venit pe această planetă. Motivul pentru care nu ne atingem obiectivele care duc spre împlinirea de sine sunt emoțiile și gândurile, de cele mai multe ori negative. Suntem într-un ocean de informații și avem nevoie de susținere, de motivație și mai ales de acțiune.

Am primit un dar minunat, fericirea

Caietul fericirii, este o provocare pentru noi toți, din care învățăm tehnici concrete, cum să ne simțim bine cu noi înșine și cu viața noastră. Aici descoperim arta de a vorbi clar, calm, sincer și frumos cu cei din jurul nostru și cu noi înșine. Vom putea să fim conștienți de ce anume avem nevoie cu adevărat pentru o viață perfectă.

Noi oamenii dorim să fim în compania celor cu care ne asemănăm și rezonăm. Provocările sunt la toate nivelurile: fizic, biochimic, energetic, mental,  spiritual. O setare mentală flexibilă și un plan de acțiune clar, ne dă încredere, optimism și ne dă libertatea să facem alegerile corecte.

Lucrurile par a fi simple la prima vedere. Împlinirea și mulțumirea de sine vin odată cu acceptarea fericirii. De cele mai multe ori, noi singuri ne punem limite și ne condiționăm. Dacă reușim să ne conectăm cu principiile morale, etice, în care credem, ne vom simți liberi în legătură cu deciziile noastre. Caietul fericirii, este pentru mine, pentru tine, pentru noi toți, un jurnal al visurilor noastre, care ne ghidează spre împlinirea de sine.

Caietul fericirii îmbunătățește atenția și observația și antrenează gândirea. Dacă am reuși să fim mai atenți la noi înșine și dacă ne-am putea observa mecanismele de gândire, am reuși să facem alegerile corecte, să fim prezenți aici și să trăim mai bine cu noi acum. Și mai fericiți. Dăruiți cuiva drag, sau faceți-vă singur un cadou minunat: Caietul fericirii!

Pe blogul: https://www.caietulfericirii.antonetagales.ro sunt articole detaliate pentru fiecare temă din caiet care ne vor ajuta să înțelegem mai bine calea spre fericire.
Puteți comanda Caietul fericirii direct de pe siteul autoarei: https://www.antonetagales.ro/shop/caietul-fericirii.html sau de pe siteul Libris: https://bit.ly/CaietulFericiriiLibris

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...