Evenimente de poveste La Maison des Jardins

Acest articol este disponibil și în: English

Evenimentele frumoase din viața noastră

Foarte aproape de București, la numai câțiva kilometrii există o oază de verdeață, în care odată ce intri te simți ca într-o poveste ce nu poate fi descrisă în cuvinte. La Maison des Jardins este un loc plin de farmec inspirat de aerul provençal franțuzesc, unde eleganța și rafinamentul creează atmosfera perfectă pentru evenimente de neuitat.

Domnul Stephane Oprea, a avut această inspirație fantastică când a ales acest loc minunat. A avut amabilitatea să ne spună câteva cuvinte despre afacerea pe care o conduce cu mult profesionalism și implicare. Domnul Oprea este președintele Asociației Disciples Auguste Escoffier în Romania, parte a Institut Culinaire Disciples Escoffier și deține restaurante inclusiv în Franța. Cu asta am spus destul de mult și am înțeles exigența și determinarea cu care dumnealui pune totul în practică pentru confortul clientului.

L'Institute Culinaire Disciples Escoffier
Image from trendshrb.ro

Domnul Stephane Oprea lucrează cu pasiune și își dorește întotdeauna să vadă oamenii fericiți. Ne-a declarat că foarte mulți dintre cei care participă la evenimentele private sau corporate revin în locație cu ocazia altor evenimente. Secretul este folosirea ingredientelor de calitate și a rețetelor tradiționale inspirate din bucătăria franțuzească și internațională, pentru a obține preparate gustoase și sănătoase. Este unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat atunci când am discutat cu dumnealui, pune accentul pe ingrediente sănătoase, pentru că îi place ceea ce face și se pune întotdeauna în locul clientului.

La Maison des Jardins

La Maison des Jardins este locul perfect pentru organizarea evenimentelor private sau business, datorită spațiilor generoase și a dotărilor moderne. Departe de agitația orașului, înconjurată de păduri, această grădină minunată are un farmec aparte, în care întâlnirile cu prietenii sau întâlnirile de afaceri sunt o sursă de inspirație.

Evenimente de poveste La Maison des Jardins
Image from salonlamaison.ro

Braseria franceză, este un loc mirific, înconjurat de flori parfumate și fântâni arteziene, în care putem degusta specialități franțuzești sau putem savura o Cafe Gourmande acompaniați de ritmul chansonetelor marilor clasici francezi. Fie că alegeți o cina cu familia, prietenii sau o întâlnire de afaceri, nu ratați cafeaua alături de un desert fin și sofisticat inspirat din rețetele franțuzești. Vă asigur, veți fi încântați!

Sălile de evenimente foarte spațioase cu dotări moderne sunt gata pentru orice tip de petrecere privată sau corporate. Dețin toate echipamentele performante pentru organizarea unui eveniment de neuitat. Aici se țin conferințe, lansări de produse sau prezentări de modă.

Evenimente de poveste La Maison des Jardins
Image from salonlamaison.ro

Claudia Petre – Manager General – se ocupă de organizarea și coordonarea evenimentelor. Originalitatea și creativitatea sunt printre atuurile forte ale echipei noastre, ne-a declarat dumneaei. Punem la dispoziția clienților soluții complete pentru organizarea de conferințe, simpozioane, workshop-uri, sesiuni de training, lansări de produse, evenimente de presă, team building-uri, petreceri tematice, cocktail-uri sau aniversări.

Grădinile impresionante pot fi decorate și personalizate în funcție de specificul evenimentului, în orice anotimp. O nouă grădină perenă, un mic paradis în care florile sunt prezente chiar și în zilele reci de iarnă, urmează să fie pusă la dispoziția oaspeților foarte curând.

Evenimente de poveste La Maison des Jardins
Stephane Oprea & Martin Berasategui

Așadar, vă așteptăm La Maison des Jardins pentru a vă bucura de frumusețea locului și de mâncărurile care satisfac cele mai exigente gusturi. Rețetele respectă finețea gastronomiei tradiționale franțuzești, fără conservanți, coloranți sau aditivi. Vă așteptăm cu drag!

La Maison des Jardins

DN1 Calea București nr. 107E Săftica, Ilfov, Romania

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...