Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent

Acest articol este disponibil și în: English

Gândurile negative se bazează pe frică

Frica de viitor poate să ajungă de la un simplu gând, că e posibil ca un lucru destul de mărunt, să nu meargă bine, până la anticiparea unei catastrofe personale. Cei care manifestă frica au gânduri cum ar fi: „Și dacă mă îmbolnăvesc și mor?” sau ”Dacă lucrurile nu merg bine?” sau ”Dacă pierd acest client?” sau ”Dacă mă părăsește soția/soțul?” sau ”Dacă mă vor concedia de la job?” sau ”Nu sunt suficient de bun și sigur voi eșua, nu are rost să mai încerc.”

Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent
Image from Pixabay

Sunt foarte multe întrebări pe care cei care se ascund în spatele fricii, ca după un paravan, le repetă în mod automat fără să încerce să iasă din această situație. Gândurile negative, distrug optimismul și amplifică îngrijorarea și frustrarea. Aceste stări intră pe vibrația nefericirii, care atrag rezultate pline de nefericire. Ele sunt cele mai mari obstacole cu putință și te împiedică să ai o viață fericită.

Fiecare om este înconjurat de o atmosferă a gândirii. Prin această putere, suntem fie atrăgători, fie respingători. Ce se aseamănă se atrage și… atragem exact ceea ce suntem noi înșine în mintea noastră.

Ernest Holmes

Puterea gândului învinge frica de eșec

Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent
Image from Pixabay

Majoritatea gândurilor negative au la bază una din următoarele trei frici: frica de eșec, frica de respingere și frica de viitor. Sub orice formă se manifestă, frica este toxică și atunci inevitabil creează energie pentru o profeție care se va îndeplini în mod cert. Sunt mulți cei care cred că nu au succes și atrag inevitabil înfrângerea.

De unde vin aceste emoții? V-ați pus întrebarea care este sursa acestei energii puternice pe care o accesăm în permanență? Orice experiență emoțională are o sursă de stimulare. Orice sentiment de furie, suferință, deprimare, plictiseală sau de iubire, bucurie, entuziasm sau de fericire au o sămânță, gândul pe care îl exprimăm în lume prin intermediul puterii noastre cognitive.

Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent
Image from Pixabay

Gândurile pozitive, pline de încredere aduc sentimente de speranță, în timp ce gândurile negative pline de nemulțumiri aduc sentimente de disperare. Gândurile pozitive și emoțiile pașnice aduc rezultate pozitive. Oricare ar fi situația prin care trecem în viață, este bine să nu rămânem blocați nici o secundă în vechile tipare limitative pe care le-am preluat sau care ni le-am creat singuri.

Gândurile dominante și forța emoțiilor cu care le manifestăm, rezonează cu câmpul nostru energetic. Această vibrație transmite semnalul nostru în Univers, determinând tot ceea ce atragem în viață. Atunci când suntem nemulțumiți de ceea ce atragem este bine să lucrăm intens cu noi și să ne modificăm energia.

Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent
Image from Pixabay

Dacă negativismul este energia predominantă a gândurilor tale, creează-ți măcar intenția ca măcar să te eliberezi de ele. Poți folosi următoarea afirmație: „Pot să mă eliberez de asta. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta. Aleg să mă eliberez de griji și de judecăți și aleg să mă bazez pe încrederea în mine însămi.” Poți să folosești de asemenea puterea meditației sau diverse tehnici de respirație. Poți să citești articolul: 6 tehnici de respirație. Este bine să fii conștient de frecvențele energetice pe care le emiți în fiecare zi.

Cât de des practicați meditația? / Sfaturi pentru gestionarea stresului. / Afirmații pentru prosperitate. / Cele 5 principii spirituale Reiki.

Frica de viitor te blochează să trăiești în prezent
Image from Pixabay

Este posibil să nu fi fost niciodată învățat să gândești pozitiv sau poate că direcția pe care o adoptă mintea ta depinde de situația în care te afli sau de oamenii cu care te înconjori. Privește în jurul tău și dacă constați că viața ta lasă de dorit, s-ar putea ca Universul să îți spună că este timpul să preiei controlul asupra gândurilor tale. Totul stă în puterea ta să modifici aceste vibrații energetice care te fac să trăiești în frică. Acceptă să primești sfaturi de la un Personal Confidence Coach și vei realiza câte conștientizări și modificări se vor produce în jurul tău. Totul se poate transforma în bine, inclusiv rezultatele dorințelor tale. Te invit în grupul nostru privat: Reiki Harmony & Prosperity.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...