Gândurile și valurile mării

Acest articol este disponibil și în: English

Gândul este un bumerang

Orice gând pe care îl emitem este un bumerang. Gândurile sunt precum valurile unui ocean. Ele sunt nenumărate. Unele gânduri vor rezista voinței noastre, în timp ce altele vor țâșni năvalnic exact atunci când credem că am învins.

Fiți întotdeauna atenți la ceea ce gândiți, căci tot ceea ce iese din mintea voastră se întoarce înapoi. Dacă urâți pe cineva, ura se va întoarce împotriva voastră. Dacă iubiți, veți primi înapoi iubire. Un gând rău este de trei ori blestemat. În primul rând, el îl rănește pe emitent, afectându-i corpul mental. În al doilea rând, el îl rănește pe cel căruia îi este adresat.

Gândurile și valurile mării
Image from Pixabay

Un gând malefic face rău întregii umanități prin vicierea atmosferei sale mentale. Dacă întrețineți gânduri de ură, sunteți deopotrivă un criminal, căci gândurile emise ucid în lumea lor, dar și un sinucigaș, căci ele se întorc împotriva voastră.

O minte angrenată în gânduri malefice acționează ca un magnet, atrăgând gânduri similare și amplificând astfel răul inițial. Gândurile rele aruncate în atmosfera mentală otrăvesc mințile receptive. Gândul este rădăcina acțiunii,iar menținerea persistentă a unui gând rău va conduce în timp la comiterea unor acțiuni criminale.

Gândurile sunt mesaje trimise în lume

Gândul se mișcă cu o viteză uluitoare, putând influența multă lume. Astfel cei care emit gânduri sublime, pozitive îi pot ajuta deopotrivă pe cei din apropiere, dar și pe alții aflați la mare distanță.

Gândurile și valurile mării
Image from Pixabay

Cei care emană gânduri de ură, gelozie, răzbunare și răutate sunt cu adevărat oameni foarte periculoși. Ei întrețin în lume o atmosferă de agitație și zbucium. Gândurile și sentimentele lor negative sunt transmise în eter precum mesajele radio sau TV și sunt recepționate de acei oameni ale căror minți rezonează cu asemenea vibrații.

Forța gândului este atât de mare încât poți învârti pământul prin intermediul ei. Ea poate fi transmisă de la un om la altul. Yoghinii clarvăzători pot percepe aceste gânduri – imagine și le pot citi. Suntem practic înconjurați de un ocean de gânduri.

Cu toții absorbim anumite gânduri și emitem altele în acest univers. Fiecare are propria lui lume a gândurilor și toate aceste lumi se dizolvă în marele ocean al Minții Cosmice.

Minunile vibrațiilor – gând

Orice gând care pornește de la voi este o vibrație ce nu va muri niciodată. El va continua să tracă prin vibrația sa toate particulele universului și dacă este un gând nobil, sfânt și plin de forță, el va activa în mod similar toate mințile ce rezonează cu el.

Gândurile și valurile mării 1
Image from Pixabay

Acest mecanism va permite tuturor celor care vă seamănă să preia gândurile voastre în mod inconștient și să înceapă să emită gânduri asemănătoare, în funcție de propria lor capacitate lăuntrică.

Fără să cunoașteți consecințele propriilor voastre acțiuni, puneți în mișcare forțe uriașe, amplificate prin puterea rezonanței gândurilor bune, care vor înfrânge gândurile malefice emanate de cei egoiști sau răi.

Gândurile au o putere enormă, pot vindeca bolile și pot transforma mentalități. Gândurile pot face practic orice, chiar și marile minuni au fost create practic prin puterea incredibilă a gândului.

Gândul creează lumea

Gândurile și valurile mării
Image from Pixabay

Gândul face ca lucrurile să existe să dezvolte dorințele și să excite pasiunile. Gândurile contrare ce urmăresc anihilarea dorințelor și pasiunilor vor contrabalansa efectele primelor gânduri. Acesta este un lucru foarte important: când sunteți asaltat de o anumită dorință sau pasiune, gândul contrar vă va ajuta să o distrugeți.

Dacă gândiți despre cineva că el este prietenul vostru, acest lucru se va transforma în realitate. Dacă în schimb îl vizualizați ca dușman, mintea va actualiza deopotrivă și acest gând.

De aceea este bine să ne controlăm mintea, printr-o practică constantă pentru a atrage fericirea. Voi țineți în mâinile voastre întreaga putere de a vă alege gândurile și de a atrage astfel spre voi influențele pe care le doriți.

Folosiți această putere a gândului și nu vă limitați la a fi sărmane creaturi bătute de valurile circumstanțelor întâmplătoare.

Reamintiți-vă că: „omul este ceea ce el gândește”.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...