Gazpacho revigorant

Acest articol este disponibil și în: English

Suc cremos gazpacho

Gazpacho este un suc cremos și revitalizant natural atunci când nivelurile de energie scad. Gazpacho este denumirea dată unei supe de roșii din Spania. Am transformat această supă, într-un suc cremos, care poate fi o masă completă într-un singur pahar. Deoarece este atât de sățios, acest suc gazpacho, ține sub control accesele de foame și este un revitalizant natural.

Ingrediente pentru sucul gazpacho:

Gazpacho revigorant
Image from Pixabay

Avem nevoi de: 1 ardei roșu, tăiat în jumătate, 1 morcov, 1/4 de ceapă roșie, 1 cățel de usturoi, 2 roșii, cuburi de gheață pentru servire (opțional). Se storc toate legumele, apoi se servește sucul cu gheață.

Acest suc gazpacho, are nenumărate beneficii pentru sănătate. Ceapa roșie este bogată în sulf, care sprijină funcția hepatică și contribuie la eliminarea toxinelor. Ea conține alicină și alte antibiotice naturale puternice, care combat infecțiile (inclusiv paraziții care afectează sănătatea digestivă). Mai ales ceapa roșie este bogată în chercetină, care prezintă calități antiinflamatorii și de apărare. Revitalizați-vă cu acest suc gazpacho! Sănătate multă!

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...