Milkshake cu banane

Acest articol este disponibil și în: English

Milkshake delicios

Vă propun un milkshake delicios cu banane, foarte revigorant, care să ne pregătească pentru o zi perfectă! Folosim bananele aproape în orice milkshake sau smoothie, la alegere pentru aspectul cremos și aroma inconfundabilă. Bananele sunt ideale aproape în orice împrejurare, fie în călătoriile lungi cu avionul sau cu mașina, la job și oriunde ne aflăm și dorim să căpătăm mai multă energie.

Milkshake cu banane
Image from Pixabay

Bananele sunt cele mai bune alimente pe care le putem consuma după exercițiile de fitness. Este indicat să mâncăm o banană înainte și după aceste exerciții, corpul nostru se va simți relaxat. Acest milkshake este indicat atât pentru copiii, cât și pentru adulți. Este o băutură cremoasă, rece, cu o aromă aparte, perfectă din toate punctele de vedere. Un praf de vanilie și scorțișoară îi dă un gust incredibil.

Ingrediente: 2 banane congelate, 2 banane proaspete, 2 curmale fără sâmburi,1 cană apă de cocos, un praf de scorțișoară, o păstaie de vanilie. Radem semințele păstăii de vanilie și le punem într-un blender, apoi punem restul ingredientelor și le mixăm. Obținem un milkshake cremos pe care îl turnăm în pahare înalte și îl ornăm cu felii subțiri de banane sau orice altceva pentru decor. Zi minunată!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...