Milkshake de ciocolată, când vă simțiți obosiți fizic!

Acest articol este disponibil și în: English

Milkshake de ciocolată

Milkshake de ciocolată
Image from Pixabay

Milkshake de ciocolată, este o băutură cremoasă și consistentă, bogată în proteine. Acest milkshake de ciocolată, nu numai că vă va satisface pofta de ciocolată, dar vă va oferi imediat și energie, pentru a vă reface rezerva de glicogen, molecula care depozitează energia în mușchi, atunci când vă simțiți obosiți din punct de vedere fizic.

Ingrediente pentru Milkshake de ciocolată:

125 ml / 1/2 de cană de lapte degresat, 100 ml de iaurt natural degresat, 1 banană mică, 2 prune uscate, 1/4 linguriță de scorțișoară, un vârf de nucșoară rasă, 1 lingură de pudră de cacao brută, 1 linguriță de pastă de susan. Se amestecă toate ingredientele într-un blender, până când sucul capătă o consistență densă și cremoasă.

Beneficii pentru sănătate:

Semințele de susan sunt bogate în fitosteroli (folosite la producerea pastei de susan, numită tahini), care reduc nivelul de colesterol și întăresc imunitatea. De asemenea sunt bogate în calciu și magneziu, pentru a vă hrăni oasele și mușchii, iar proteinele și grăsimile esențiale, echilibrează nivelul glicemiei.

Ciocolata neagră este în momentul actual cel mai sănătos ”dulce” pe care nutriționiștii ni-l recomandă, referindu-se la acele sortimente cu un conținut de cacao de peste 70%.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...