Dormitorul dumneavoastră este amplasat într-o zonă de stres geopatic?

Acest articol este disponibil și în: English

Stresul geopatic

Stresul geopatic este cu siguranță cea mai periculoasă și, din păcate cea mai puțin cunoscută formă de contaminare electromagnetică. Istoria ne arată că oamenii au trăit foarte aproape de natură și probabil, au fost mult mai conștienți de zonele dominate de forțe magnetice puternice. Cu siguranță nu știau foarte clar care este cauza acestor intuiții, totuși alegeau să locuiască și să doarmă departe de aceste zone.

Locuințele urbane actuale se învârt în zone importante mai ales din punct de vedere economic decât din cel al unui mediu sănătos, iar stilul nostru de viață, amețitor și dominat de stres, nu mai lasă loc pentru dezvoltarea și experimentarea acelor senzații și informații subtile oferite de propriul nostru corp.

Somnul odihnitor accelerează vindecarea
Image from Pixabay

Din păcate multe persoane lucrează și se odihnesc în zone de stres geopatic. De unde puteți ști dacă dormitorul dumneavoastră e amplasat într-o zonă de stres geopatic? Iată câteva întrebări care vă pot ajuta să determinați în ce măsură dormitorul sau orice altă cameră este afectat.

  • Cu toate că aveți mare grijă de plantele din cameră, ele tot se ofilesc?
  • Aveți un somn agitat în mod constant atunci când vă odihniți în această cameră?
  • Sunteți afectat adesea de stări neplăcute la care nu găsiți remediu?
  • Vă simțiți adesea obosit și extenuat, chiar și la prima oră din zi?
  • Suferiți de dureri inexplicabile?
  • Persoanele care s-au odihnit în această cameră înainte de a vă muta dumneavoastră au o sănătate precară?
  • Pisica dumneavoastră preferă această cameră?
  • Dacă aveți un bebeluș sau copii care dorm în această cameră, îi descoperiți în mod constant dimineața înghesuiți într-un colț al patului?

Cum eliminăm stresul geopatic

Dormitorul dumneavoastră este amplasat într-o zonă de stres geopatic
Image from Pixabay

Întrebările de mai sus le-am pus pentru a vă face să conștientizați faptul că una dintre cauzele dezechilibrelor sănătății noastre sunt legate de stresul geopatic. Dacă răspunsul la mai mult de patru întrebări este ”da”, atunci trebuie să vă suspectați locuința de stres geopatic. Putem căuta sursa acestuia cu ajutorul unei baghete metalice sau puteți angaja un expert în radiestezie.

Atunci când bănuiți prezența unui stres geopatic în locuință, cel mai important pas este să mutați paturile sau fotoliile în care stați zilnic mai mult timp cât mai departe de zona de stres geopatic bănuită. În cazuri extreme se poate muta dormitorul. Pe lângă aceste măsuri există o mulțime de aparate pe piață care, conectate la circuitul electric, se pare că reduc sau elimină stresul geopatic. Atenție însă câteodată par să funcționeze, alteori au un efect minor sau chiar nici unul.

Dormitorul dumneavoastră este amplasat într-o zonă de stres geopatic
Image from Pixabay

Un alt remediu ar fi să aplicăm cristale minerale, cum ar fi sarea, cuarțul sau ametistul în sau aproape de zona de stres geopatic. Se pare că unele minerale afectează anumite niveluri sau tipuri de zone de acest fel, făcând necesare căutarea și identificarea prezenței acestui fenomen.

O altă soluție foarte des întâlnită este de a înfige vergele sau tuburi metalice în pământ, de-a lungul zonei cu stres geopatic. Pentru a determina cu precizie tipul de metal, lungimea și grosimea vergelelor sau a tuburilor folosite în situații specifice, radiesteziștii folosesc adesea metoda pendulului.

Dormitorul dumneavoastră este amplasat într-o zonă de stres geopatic
Image from Pixabay

Uneori este foarte greu să armonizăm locuința ai cărei locatari se odihnesc sau încearcă să se odihnească într-o zonă de stres geopatic. Dacă dvs. sau un membru al familiei dvs. trece prin stări proaste de sănătate emoțională, mentală și fizică, merită să verificați dacă nu e vorba de o zonă de stres geopatic și să consultați un expert care să vă ajute să găsiți o soluție. V-ar putea salva viața!

Dacă ați eliminat pe cât posibil, stresul geopatic, și totuși continuați să vă simțiți rău, poate ar fi bine să controlați toxicitatea unora dintre produsele din locuință cum ar fi produsele casnice de curățat, solvenții chimici sau cele de igienă personală.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...