Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Acest articol este disponibil și în: English

Portofelul care ne aduce prosperitate

Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care le primește. Portofelul este un cadou minunat pentru oricine, mai ales dacă alegem în funcție de regulile Feng-Shui. Putem alege portofelul în funcție de persoana căreia dorim să-l dăruim, cu dorința de bun augur.

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității
Image from Pixabay

Este bine să alegem un portofel ceva mai mare, spațiul liber va atrage și mai mulți bani. Înainte de înmânarea cadoului, respectiv a portofelului, introduceți niște bani în interior, pentru noroc și prosperitate. În cazul în care portofelul dumneavoastră este prea uzat este timpul să-l schimbați cu unul nou. De cele mai multe ori ne place un portofel și avem tendința să îl ținem chiar și când nu mai arată tocmai bine.

Schimbăm portofelul uzat, cu unul nou, unul care să exprime cine suntem, să ne exprime scopurile și ce experiențe dorim să atragem în viața noastră. Portofelul este bine să fie destul de încăpător, bine compartimentat astfel încât să existe loc pentru bancnote, monede, iar aceste spații să fie delimitate. Banii iubesc ordinea și disciplina. Este bine să apreciem banii și să nu-i împăturim sau îndoim la colțuri.

Culoarea abundenței

De cele mai multe ori ne ghidăm după instinct și spunem că acel lucru pe care îl dorim, ne-a ales pe noi. Portofelul pe care îl alegem, nu trebuie să fie neapărat scump, este bine să ne facă plăcere să-l avem și mai ales, să ne placă atunci când îl scoatem din geantă sau din buzunar.

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității
Image from Pixabay

Există câteva reguli în teoria Feng-Shui de care este bine să ținem cont pentru a ne spori abundența financiară. Portofelul reprezintă casa banilor și este bine să-i tratăm cu respect. Se spune că banii vin către oamenii care îi tratează cu respect și recunoștință. Culorile ne influențează viața, ne dau energie, ne calmează, la fel se întâmplă și atunci când achiziționăm portofelul.

Roșul este se pare culoarea cea mai indicată când vine vorba de succes, faimă și putere. Roșul reprezintă energia focului și a soarelui fiind asociată întotdeauna cu un flux bun al abundenței. În China și India, culoarea roșie este asociată cu iubirea și romantismul. Este culoarea fericirii.

Negrul este culoarea recomandată de specialiștii Feng-Shui pentru putere financiară. Este asociată cu afacerile prospere care aduc mulți bani. Negrul simbolizează apa, care la rândul ei simbolizează abundență și prosperitate. Putem alege și un portofel albastru închis tot în acest context.
Auriu și verde. Culoarea aurie aduce abundență, noroc și îmbogățire, iar verdele este asociat cu bogăție, spor și bani. Acestea sunt câteva recomandări ale specialiștilor feng-shui. Putem însă, să alegem orice culoare ne place și simțim că ne reprezintă, roz, mov, alb.

Să facem ordine periodic

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității
Image from Pixabay

Așa cum obișnuim să facem ordine în casa, la fel se întâmplă și în cazul portofelului. Este bine să avem ordine și aici, să aruncăm ce nu ne mai folosește pentru a crea spațiul pentru o nouă energie. În acest fel eliberăm energia stagnantă și facem loc să intre energia nouă, proaspătă.

Este bine să eliminăm chitanțele și bonurile de la cumpărături, pentru că acesta vor atrage și mai multe cheltuieli. Să facem ordine periodic este un ritual ce va aduce mute beneficii. Este valabil și în cazul cărților de vizită pe care le adunăm și dintr-un motiv sau altul nu ne mai sunt folositoare. Așa că, la treabă, portofelul este cu și despre bani.

Este bine să păstrăm în portofel în special cardurile pe care le folosim în mod regulat, pentru că ele reprezintă abundența financiară. La fel de important este locul unde așezăm portofelul. Putem să creăm un loc special la intrarea în casă, poate chiar alături de chei sau să găsim un loc special. Atunci când banii din viața noastră se simt în siguranță și sunt respectați, vom atrage mai multă abundență.

Alte tips-uri

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității
Image from Pixabay
  • Să păstrăm întotdeauna bani în portofel. Lipsa banilor ne transmite nesiguranță. Un portofel cu bani are efecte benefice și liniștitoare asupra psihicului și va atrage abundența.
  • Pentru atragerea abundenței, conform remediilor Feng-Shui putem plasa în portofel câteva monede chinezești. Este cel mai puternic simbol al bunăstării! Putem alege trei monede chinezești pe care să le legăm între ele cu un fir roșu, atrag prosperitate.
  • Banii iubesc ordinea, așa că este bine să încercăm pe cât posibil să aranjăm bancnotele în funcție de tipul lor.
  • Eliminați din portofel orice lucru care nu are legătură cu banii: carduri de sănătate, acte personale, permis auto sau alte acte și facturi.
  • Atunci când cumpărăm un portofel nou, să punem în interior o bijuterie scumpă din aur. Putem adăuga într-un plic, frunze de mentă și un praf de scorțișoară, se spune că atrag banii.

Oportunitățile în viață le cream și singuri. Este bine să avem în vedere această „curățenie” în toate domeniile vieții. Suntem într-o lume în continuă schimbare, totul se mișcă rapid, apar o mulțime de oportunități, chiar în ciuda blocajelor actuale și a situației pandemice. Să luăm măsuri, să fim activi mental astfel încât să ne creăm drumul spre prosperitate.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...