Previziuni pentru Anul Tigrului de apă

Acest articol este disponibil și în: English

Ce ne așteaptă în Anul Tigrului de Apă?

Anul tigrului de apă este foarte aproape și este bine să începem să facem câteva schimbări feng shui în viața noastră. Este bine să ținem cont de câteva lucruri subtile și foarte eficiente pentru a putea naviga mai lin în apa exuberantă a tigrului. Întrucât toți cei patru piloni din graficul Paht Chee din acest an sunt Yang, asta înseamnă că ne putem aștepta la un an plin de energie. 2022, este un an în care lucrurile se vor întâmpla rapid, așa că este bine să ne facem timp pentru a analiza oportunitățile și să ne organizăm din timp.

Fiecare dintre noi este bine să urmeze sfaturile zodiei animalului de care este reprezentat pentru a atrage prosperitatea și armonia. Încercați să țineți cont și de puterea aliaților voștri și a prietenului secret, dacă prognoza de noroc a semnului dumneavoastră particular nu are putere în acest an. Puteți oricând să împrumutați din norocul lor!

Începeți pregătirile pentru Noul An

8 portocale pentru Anul Nou Chinezesc
Image from Pixabay

În perioada sărbătorilor, mulți oameni își decorează casele cu lumini și ornamente festive. Înainte să începem cu decorațiunile este bine să ne asigurăm că totul strălucește de curățenie. Ștergeți podelele, mesele și mobilierul, veți fi surprinși cât de mult praf se poate acumula într-un timp scurt. Nu uitați de baie și toalete, deoarece acesta este un loc evident pentru energie stagnantă și poluată și nu doriți ca restul casei dvs. să absoarbă niciuna dintre aceste vibrații negative. Casa va străluci iar decorațiunile vor crea magia!

Anul Tigrului de Apă este cu totul exploziv

Anul Tigrului de regulă începe cu o lovitură puternică și se termină cu un ton înăbușit. Un an predestinat și marcat de războaie, neînțelegeri serioase și dezastre de tot felul. În egală măsură, va fi un an mare, plin de fapte îndrăznețe. Nimic nu se va realiza la scară redusă, totul, bun sau rău trebuie să se situeze la extreme.

Previziuni pentru Anul Tigrului de apă
Image from Pixabay

Cine dorește să-și încerce norocul, poate juca la nivel mare, este un risc pe care unii si-l asumă. Atenție însă puteți pierde averi sau puteți câștiga spectaculos. Unii oameni vor acționa sub impulsul de moment. Se va acumula multă furie cu situații dramatice fiind un an greu pentru diplomație. Ca și Tigrul, vom fi tentați să ne aventurăm fără să ne gândim și să terminăm prin a regreta graba noastră.

Prieteniile, legăturile ocazionale și afacerile care au nevoie de încredere reciprocă și cooperare sunt fragile în acest an și se pot rupe ușor. Totuși puternicul și vigurosul Tigru poate fi folosit pentru a da impuls și vitalitate cauzelor pierdute, acțiunilor debile, sau industriilor falimentare. Este anul schimbărilor masive, al introducerii noilor și îndrăznețelor idei, mai ales acelea foarte controversate.

Căldura focului Tigrului va atinge pe toată lumea și va intra în viața tuturor. În ciuda acestor efecte și aspecte negative, trebuie să acceptăm că reprezintă un factor epurator. Imaginați-vă procedeul de extragere a metalelor prețioase din minereu și căldura puternică folosită în acest proces, tot așa acest an poate să scoată în evidență tot ceea ce avem mai bun în noi. Deși este un an imprevizibil ține-ți minte un lucru: să nu vă pierdeți simțul umorului și să lăsați lucrurile să evolueze de la sine!

Cum va fi anul 2022 pentru fiecare zodie

Șobolan. 2022 este un an moderat pentru șobolan și destul de nesigur pentru afaceri. Poate fi implicat în câteva neînțelegeri sau va fi forțat să întreprindă ceva care este împotriva convingerilor sale. Se poate simți singur sau deprimat din cauza morții unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat. Acești nativi pot să călătorească mai mult decât de obicei.

Boul. Poate fi un an dificil pentru nativul bou care va avea de înfruntat opoziție din multe direcții, iar din aceste lupte fie va învinge, fie va persevera în suferința sa. Este bine să aibă răbdare și să nu fie dezamăgit dacă rezultatele nu sunt vizibile imediat. Este timpul ca Boul să-și reanalizeze și să-și confirme poziția sa. Nu trebuie să riște inutil și nici să ia măsuri radicale în anul Tigrului.

Tigrul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Tigru. Este un an moderat spre bun. Va fi norocos în sensul că ceilalți îi vor sări în ajutor atunci când acesta are nevoie mai multă de el. În acest an nativul Tigru nu trebuie să riște, pentru că lucrurile se pot întoarce împotriva lui. Nu va suferi nici o boală sau capriciu, dar va fi forțat fie să cheltuiască foarte mulți bani, fie să nu-i poată păstra.

Iepure. În acest an nativul iepure trebuie să fie atent și diplomat pentru că are tendința de a se băga în conflicte. Pot avea loc certuri și dispute cu urmări juridice ca urmare a presiunilor făcute asupra lui, să fie mai atent cu banii și cu documentele pe care le semnează. În acest fel lucrurile nu-i vor fi cu totul potrivnice și se poate aștepta la ceva câștiguri spre sfârșitul anului.

Previziuni pentru Anul Tigrului de apă
Image from Pixabay

Dragon. Este un an plin de solicitări și griji. Planurile lor sunt blocate de alții și ajunge cu greu la rezultatele dorite, eventual după multe certuri. Va trebui să aleagă între a împărtăși vederile amare ale părții adverse și efortul imens de a fi pe placul partenerilor săi. Viața de familie este tulburată de vești proaste sau plecarea unui membru al acesteia.

Șarpe. Pentru nativul șarpe este anul unor mici și numeroase necazuri. Poate intra ușor în conflict dar nu cu voia lui și va depune eforturi mari pentru a fi pe placul celor apropiați de acasă sau de la serviciu. Trebuie să-și păstreze simțul umorului și să nu se lase târât în acte de răzbunare fără rost. Acestea îl va ajuta să primească sprijinul de care are nevoie și să evite revoltele serioase.

Calul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Cal. O mulțime de bucurii și cheltuieli, cu alte cuvinte un an fericit pentru cal. Nu sunt probleme cu sănătatea iar în ceea ce privește profesia să se aștepte la o promovare sau aprofundarea studiilor sale prin specializări. Din cauză că se pierde ușor cu firea, va avea ceva dispute care se vor solda și cu rupturi de prietenii.

Oaie. Un an amestecat dar și cu multe oportunități. Își poate menține poziția dacă se va strădui din greu să facă față adversităților. Viața de familie este calmă dar să se aștepte la necazuri din partea rudelor apropiate. Va munci foarte mult în acest an și va avea ocazia să aibă contacte noi și valoroase.

Maimuta - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Maimuță. Un an instabil în care se va găsi vulnerabilă la atacurile inamicilor și poate forțată să fugă, să călătorească, să muncească pentru alții sau să împrumute bani de la alții pentru interese majore. Oamenii tind să-i submineze poziția și așa destul de slabă, de aceea trebuie să aibă răbdare și să se ascundă. Este un an în care trebuie să-și reevalueze resursele și să se stăpânească în a investi în vreo acțiune sau aventură.

Cocoș. Un an norocos la bani, plin de evenimente și afaceri care îi pot aduce rezultate fructuoase. Ceva griji acasă, dar totul se desfășoară conform planului. De asemenea trebuie să fie foarte atent pentru că lucrurile tind să se schimbe prea repede pentru o corectă abordare. Nu trebuie să debordeze de optimism.

Cainele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Câine. Este un an destul de fericit pentru nativul câine. Nu vor fi dispute serioase acasă sau la birou. Câteva neînțelegeri în plan afectiv, dar nu vor fi un pericol în dragoste. Rezultatele din acest an vor fi cam amestecate iar câinele se va încurca în relatări confuze și contradictorii. Prietenii și familia îl vor solicita foarte mult în acest an.

Mistreț. Un an plin de încercări, va fi înconjurat de dificultăți cărora trebuie să le facă față singur. Nu este un moment bun pentru a împrumuta bani de la alții sau de a primi datoriile înapoi. Poate avea multe cheltuieli neașteptate, fie și sub forma unor amenzi, taxe legale sau impozite suplimentare. Trebuie să fie foarte atent cu încrederea acordată asociaților săi și să se ocupe personal de afacerile importante.

8 portocale pentru Anul Nou Chinezesc / Ritualuri și remedii pentru curățarea energiei casei la început de an / Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...