Relaxați-vă cu acest suc

Acest articol este disponibil și în: English

Relaxați și calmați

Care poate fi remediul cel mai bun pentru a ne simți relaxați? În afară de mișcare, saună și un masaj bun, vă puteți relaxa cu un suc întăritor și calmant. Este o alegere excelentă atunci când vă simțiți agitați sau stresați. Încercați să-l savurați seara, pentru a vă relaxa și a vă destinde înainte de culcare.

Ingrediente împotriva stresului:

Avem nevoie de 125 g căpșune, 1 pară, 1 măr, 1/2 de linguriță de pastă de susan, 1 linguriță de germeni de grâu, 2 linguri de iaurt de soia, 80 ml de lapte de soia, cuburi de gheață opțional. Stoarcem fructele, le turnăm într-un blender, împreună cu ingredientele rămase și amestecăm până se omogenizează.

Acest suc relaxant oferă nenumărate beneficii pentru sănătate. Iaurtul de soia din acest suc ne oferă proteine, pentru a ne stabiliza glicemia. Iaurtul de soia conține bacterii benefice, care ajută la menținerea unei acidități corecte în intestine, precum și fibre alimentare care favorizează digestia.

Acest suc este bogat în vitamine din complexul B, care sunt nutrienți esențiali pentru buna funcționare a glandelor suprarenale, responsabile de producerea adrenalinei, hormonul stresului și izoflavone, compuși care protejează de anumite tipuri de cancer.

Relaxați-vă cu acest suc
Image from Pixabay

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...