Ingrediente pentru salată de fenicul cu sos chilli:
Pentru salata de fenicul avem nevoie de: 2 avocado, 4 rădăcini mici fenicul tăiate fin, o mână roșii cherry tăiate bucăți, 2 mâini frunze de spanac.
Pentru sos: 2 linguri ceapă roșie tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 4 linguri ulei de măsline, 2 linguri sos chilli dulce, 2 linguri suc de lămâie verde, sare, piper.
Amestecăm într-un castron toate ingredientele pentru sos. Presăm la marginea castronului ceapa pentru a-și elibera aroma și lăsăm deoparte. Tăiem avocado pe jumătate, scoatem sâmburele și curățăm de coajă. Tăiem avocado în bețișoare și îl punem într-un castron cu fenicului, roșiile, spanacul și sosul. Amestecăm ușor și asezonăm cu sare și piper.