Salată piperată de fenicul și morcovi

Acest articol este disponibil și în: English

Salată piperată de fenicul și morcovi

Această salată cu fenicul și morcovi este aromată și sănătoasă, putând fi servită ca o garnitură delicioasă și savurată de vegetarieni.

Ingrediente pentru salata cu fenicul și morcovi:

Avem nevoie de: 2 morcovi mari tăiați bețișoare subțiri sau rași, 2 rădăcini fenicul tăiate sferturi și feliate, o mână alune caju, o linguriță boabe de muștar, sucul de la o lămâie, sare piper.

Salată piperată de fenicul și morcovi
Image from Pixabay

Punem morcovii și feniculul într-un castron. Călim alunele caju 3-5 minute apoi le scoatem pe o farfurie. În aceeași tigaie încingem uleiul și punem muștarul. Amestecăm și lăsăm timp de 30 secunde. Punem sucul de lămâie și amestecăm bine sosul obținut. Turnăm sosul peste legumele din castron și presărăm alune caju.

Trebuie să citești și ...

Articolul precedentRisotto cu sparanghel și mazăre
Articolul următorCheesecake cu lămâie

Îți recomandăm să citești și ...