Smoothie cu caise și piersici

Acest articol este disponibil și în: English

Smoothie cremos cu caise și piersici

Beauty first! Vă recomand un smoothie cremos cu fructe de sezon, energizante, parfumate și vindecătoare pentru pielea noastră. Pentru că este sezonul piersicilor și caiselor, aș dori să profităm, așa că v-am pregătit o rețetă de smoothie, plăcută, cu un gust minunat. Ne pregătim pentru vacanță și trebuie să arătăm bine!

Ingrediente smoothie

Avem nevoie de: 2 caise proaspete, fără sâmburi, 1 piersică mică, fără sâmbure, 150 g de ananas, fără coajă, 115 g de tofu moale, 1 linguriță de granule de lecitină, o linguriță de amestec de uleiuri omega 3/6/9 sau ulei din semințe de in.

Stoarcem ananasul și turnăm sucul împreună cu celelalte ingrediente într-un blender. Amestecăm până când smoothie-ul devine omogen și cremos.

Beneficii pentru sănătate

Smoothie cu caise și piersici
Image from Pixabay

Acest smoothie cremos, ne oferă foarte mult betacaroten și proteine energizante, care ne protejează și ne vindecă pielea. Tenul nostru va deveni curat și strălucitor. Caisele, piersicile și ananasul sunt bogate în vitamine și antioxidanți, care ne ajută la detoxifierea organismului. Fructele sunt bogate în betacaroten și proteine energizante, care ne protejează și vindecă pielea în același timp.

Granulele de lecitină, făcute din soia, accelerează descompunerea grăsimilor, fiind un ingredient util ce favorizează pierderea în greutate și reducerea nivelului de colesterol. De asemenea, sprijină sănătatea ficatului și a vezicii biliare. Lecitina conține fosfatidilcolină, o componentă esențială a membranelor celulare. Luată ca supliment, lecitina este transformată în colină, un nutrient vital pentru îmbunătățirea funcției cerebrale.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...