Smoothie hidratant și revigorant

Acest articol este disponibil și în: English

Smoothie hidratant cu legume și fructe

Pentru că dorim să profităm cât mai mult de fructele și legumele de sezon, vă propun să preparăm un smoothie hidratant și revigorant care ne întinerește organismul. Acest smoothie hidratant combină proteinele vegetale cu zaharurile naturale, pentru a ne oferi atât energie imediată, cât și cu eliberare lentă, menținându-ne vitalitatea pe tot parcursul zilei.

Ingrediente pentru smoothie hidratant: 225 g pepene verde, 1 roșie, 1 tulpină țelină, 1/2 castravete, 1 linguriță de unt de arahide moale, fără zahăr și nesărat. Stoarcem fructele și legumele. Turnăm sucul într-un blender, împreună cu untul de arahide și amestecăm până când sucul capătă o consistență cremoasă. Ornăm cu căpșuni sau alte fructe pe care le avem la îndemână.

Beneficii pentru sănătate

Smoothie hidratant și revigorant
Image from Pixabay

Castravetele, căpșunile, țelina și pepenele verde sunt alimente deosebit de hidratante, care ne revigorează și ne întineresc corpul. Această combinație de legume și fructe oferă mult potasiu și alți electroliți, care contribuie la menținerea echilibrului lichidelor, deosebit de important după o rundă de fitness.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...