Suc verde detoxifiant

Acest articol este disponibil și în: English

Rețetă – suc verde detoxifiant

Vă invit să încercați acest suc verde detoxifiant, pentru mulțimea beneficiilor pe care le aduce organismului nostru. Sucurile naturale proaspete, ne dau energie, ne detoxifică organismul și ne ajută la eliminarea surplusului de kilograme. Ele ne hidratează corpul, ne oferă vitamine, minerale, fitonutrienți și aminoacizi pentru o stare de sănătate cât mai bună.

Acest suc verde detoxifiant delicios, cu note picante, este bogat în antioxidanți și fitonutrienți hepatoprotectori, care accelerează eliminarea toxinelor și ne ajută să avem o siluetă așa cum ne dorim.

Ingrediente pentru sucul verde: 2 tulpini de țelină, 1 castravete, 1 mănunchi mic de năsturel, 2 pere, 1/2 linguriță de pudră verde de superaliment (orz verde). Stoarcem toate fructele și legumele, după care adăugăm pudra verde de superaliment.

Suc verde detoxifiant
Image from Pixabay

Beneficii pentru sănătate

Pudra verde de superaliment ne aduce un surplus de nutrienți și mai multă energie. Ajută organismul să redobândească nivelul natural de alcalinitate, echilibrând nivelul ph-ul. Orzul verde este bogat în fibre foarte benefice procesului de detoxifiere. Conține aminoacizi esențiali, vitamine (B1, B2, B6, C și E), minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, mangan, potasiu, sodiu, zinc), aminoacizi, enzime, acid folic, acid pantotenic, carotenoide și flavonoizi.

Țelina și năsturelul sunt diuretici foarte puternici care ajută împotriva balonării. Năsturelul este bogat în vitamine, în special din grupul B, precum și nutrienți benefici pentru curățarea ficatului care ajută la eliminarea reziduurilor și a substanțelor toxice din organism.

Unii oameni indiferent cât de bătrâni sunt niciodată nu își pierd frumusețea. Au mutat-o din fețele lor în inimile lor.

Martin Baxbaum

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...