Un meniu light pentru o siluetă perfectă
Pentru un meniu ceva mai ușor și sănătos în același timp să încercăm supa de fenicul. Vara se apropie cu pași repezi, așadar silueta noastră nu prea mai are vreme de câte un păcat dulce pe ici-colo. Pentru că vara, hainele se împuținează, costumul de baie e vedetă și nu mai putem ascunde nimic! Avem soluția unui corp ce se cere afișat în bikini și a unui tonus activ, vesel, exuberant, asemeni sezonului plin de vacanțe!
Rețetă supă de fenicul
Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată fin, 2-3 rădăcini de fenicul tăiate sferturi, 2 căței usturoi curățați, 600 ml supă de legume, 2 linguri alune de pădure, 2 linguri smântână, pâine prăjită pentru servire, sare, piper.
Mod de preparare: încingem uleiul într-o cratiță și călim ceapa ușor. Adăugăm feniculul, usturoiul și turnăm jumătate din supa de legume. Când dă în clocot dăm focul mic și lăsăm cam 15 minute până feniculul este moale iar supa a devenit un sos gros.

Punem amestecul într-un blender alături de alunele de pădure și mixăm până obținem o cremă. Punem înapoi în cratiță și adăugăm supa rămasă. Lăsăm să fiarbă și adăugăm smântâna. Turnăm în castroane și presărăm puțin mărar tocat deasupra. Se servește cu pâine prăjită. Poftă bună!