Supli și plini de energie?

Acest articol este disponibil și în: English

Supli și plini de energie, da se poate!

Supli și plini de energie
Image from Pixabay

Cu toții ne dorim să arătăm supli și plini de energie. Dacă avem acest obiectiv în ceea ce privește sănătatea, în afară de dietele sănătoase și mișcare, putem include și sucurile naturale în viața noastră. Proaspăt stoarse și incluse în dieta zilnică, aceste sucuri, favorizează detoxifierea, combaterea celulitei și a grăsimii.

Este nevoie să faceți câteva mici modificări simple în regimul alimentar și în programul de lucru, cu doar un suc pe zi. Nu uitați să includeți, un tratament de detoxifiere periodic și un program regulat de exerciții fizice de două ori pe săptămână. Timp de 30 de minute, face-ți un antrenament de rezistență sau ridicați greutăți, iar de 3-4 ori pe săptămână urmați un program de 30 de minute de exerciții cardiovasculare.

Supli și energici cu sucuri naturale

Vă propun nu suc hrănitor, bogat în antioxidanți, plin de zaharuri naturale care determină creșterea nivelului de energie. Ghimbirul din acest suc accelerează metabolismul, o veste bună pentru cei care vor să devină mai supli și să intensifice arderea caloriilor.

Suc de morcovi, lămâie și mirodenii

Supli și plini de energie?
Image from Pixabay

1 lămâie, fără coajă, 1 pară, 3 morcovi, 3 tulpini de țelină, 1 cm rădăcină de ghimbir, fără coajă, cuburi de gheață pentru servire. Se storc toate ingredientele, se amestecă bine și se servește sucul cu gheață.

Acest suc de morcovi și lămâie, are nenumărate beneficii pentru sănătate. Rădăcina proaspătă de ghimbir, este un adjuvant digestiv bine cunoscut, care contribuie la calmarea indigestiei și a grețurilor. Gingerolii, antioxidanți puternici din ghimbir, au proprietăți antiinflamatorii, care reduc durerea și inflamația, calmând astmul.

Morcovii conțin cca 80% apă, protide și hidrați de carbon. Conțin sodiu, potasiu, fosfor, vitamina A, B1, B2, niacin, vitamina C, K, magneziu, sulf, cupru, brom, precum și ulei volatil de aspargină și daucarină. Morcovul este remediul de bază în afecțiunile digestive, reglează tranzitul intestinal și ajută în cazuri de constipație. Prin conținutul de vitamine, este un excelent vitaminizant, mărește rezistența la infecții, păstrează rezistența epiteliilor și mărește acuitatea vizuală.

Frumusețea nu îmbătrânește niciodată.

BORIS MARIAN MEHR

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...