Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie

Acest articol este disponibil și în: English

Talismanele norocoase

Chiar există noroc? Puteți fi siguri de asta! Altfel, cum putem explica situațiile în care unii câștigă la loto nu o dată, ci de două ori? Statisticile spun: „Imposibil!”. Totuși unora li se întâmplă. Norocul îi răsfață și duc o viață binecuvântată. Oare, folosesc talismanele norocoase?

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

Chinezii au adunat secrete referitoare la noroc încă din secolul al II-lea î.Hr., clasifică norocul în trei tipuri. Norocul Celest sau Destinul scris în stele nu prea poate fi schimbat de om. Apoi vine norocul Yang sau al luminei zilei și norocul Yin sau al luminii nopții, care pot fi îmbunătățite cu ajutorul talismanelor norocoase corecte din punct de vedere cosmic.

Pentru a vă mări norocul pământesc, ați putea, de asemenea, să vă modificați locul de muncă și spațiul de locuit în funcție de regulile feng shui. Talismanul yang – lumina zilei și yin (lumina nopții) sunt legate din perspectiva cosmică de fiecare semn zodiacal chinezesc corespunzător anului de naștere.

Purtând talismanele norocoase la dumneavoastră sau le țineți undeva aproape, vă ve-ți armoniza câmpul energetic și ve-ți atrage forțe pozitive. Armonia este una dintre cele șapte forțe majore din Univers. Această energie trimite numai lucruri bune: pace, prosperitate, fericire, sănătate, bucurie, noroc și dragoste.

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

Talismanele nu se împrumută! Atunci când vă simțiți emoționați sau aveți nevoie de mai multă încredere în sine sau într-o situație deosebită, de la un interviu de angajare până la o întâlnire în oraș, purtați talismanele norocoase sau puneți-le în geantă.

Cu cât dețineți un talisman de mai multă vreme, cu atât mai puternică și mai eficientă devine energia lor fastă acumulată. De aceea, nu trebuie să împrumutați talismanul nimănui. Talismanele norocoase funcționează și pe al treilea plan, ajutând la neutralizarea ghinioanelor care vă pândesc.

Talismanele zodiacului chinezesc

Animalul Talismanul Yang Talismanul Yin
Șobolan Pianul Harpa
Bou Ceainicul Clopoțelul
Tigru Foarfecele Pantoful
Iepure Pisica Barca
Dragon Cheia Inelul cu perlă
Șarpe Țestoasa Pasărea
Cal Rața Pălăria
Oaie Făclia Creaturile mării
Maimuță Măștile Luna
Cocoș Punguța cu bani Sticla de vin
Câine Mandolina Fluturele
Mistreț Lebăda Zâna apelor

 

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

Cei născuți în primele șase sau șapte săptămâni ale anului occidental sunt considerați de două ori norocoși sau de două ori binecuvântați, atunci când este vorba despre talismanele lor. Aceștia pot alege între talismanele norocoase chinezești aparținând celor două zodii în care s-au născut. Și asta pentru că între anul occidental și cel chinezesc există o diferență de șapte săptămâni. Anul nu este fix, ca al nostru. Poate începe oricând din ianuarie până la jumătatea lui februarie.

Multe persoane pe care le cunosc și fac parte din categoria celor născuți „între ani” folosesc toate cele șase talismane ale zodiilor respective. Există chiar și povești frumoase în spatele fiecărui grup de trei talismane feng shui. V-ar plăcea să auziți câteva…

Povești frumoase

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

Există povești mai scurte și altele mai lungi. Talismanele Tigrului, de exemplu, sunt un pantof și un foarfece micuț (un pantof micuț, o sandală de aur în miniatură, o cizmă de cowboy, un pantof sport, o patină de aur). Pantoful are legătură cu piciorul, care, pentru un animal de pradă atât de rapid ca tigrul, este o sursă de noroc și putere. Foarfecele se referă la puterea pe care o are impresionantul animal de a „tăia” firul vieții.

Boul, ceainicul și clopoțelul sunt legate de un vechi mit chinez. Această poveste despre un bou norocos care avea un ceainic fermecat și nu mai trebuia să are din greu pământul ca alți boi. Din ceainic curgeau toate bunătățile Pământului – mâncare, băutură, argint, aur, dragoste și noroc.

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

O dată, într-o noapte cu lună plină, în timp ce boul dormea, ceilalți boi legați de glie au încercat să-i fure ceainicul fermecat. Dar în fiecare seară boul cel norocos își scotea talanga de la gât și o atârna lângă ceainic. Când talanga a sunat, boul s-a trezit și și-a salvat ceainicul, urcându-se cu el la cer. În fiecare noapte cu lună plină, dacă priviți în partea dreaptă a cerului, la nord, puteți vedea boul, ceainicul fermecat și clopoțelul aliniate în constelații.

Folosiți-vă intuiția fiindcă, fiecare set de talismane are alt efect asupra fiecărui purtător. Unora le place să le poarte numai ziua sau numai noaptea. Alții le poartă tot timpul. Spre exemplu zodia tigrului are talismanul un pantof. Puteți alege un pantofior micuț cu toc înalt, o sandală de aur în miniatură, o cizmă, etc., toate sunt de bun augur.

La birou puteți să alegeți chiar și o variantă mai voluminoasă, precum un tablou sau prespapier. Acest lucru aduce energie qi pozitivă în jurul dumneavoastră neutralizând efectul pe care l-ar putea avea colegii iritați.

Talismanele feng shui yin și yang pentru fiecare zodie
Image from Pixabay

Puteți să faceți și colecție de talismane, reprezintă un feng shui pozitiv! Ve-ți descoperi că există aproape ceva magnetic în obiceiul de a colecționa tot felul de lucruri. Când prietenii aud de pasiunea dvs., vă vor trimite și ei alte exemplare din diferite locuri, în care călătoresc.

Chiar și Regina Elisabeta a Angliei colecționează talismane. Majoritatea sunt cadouri din partea copiilor săi. Multe reprezintă animale, iar colecția ei include câini în miniatură ( regina adoră rasa galeză Corgi), cai, șei și cizme de călărie. Colecționarea de talismane este, fără îndoială, un obicei regal! O viață plină de sănătate și prosperitate!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...