Terapia cu ulei

Acest articol este disponibil și în: English

Terapia cu ulei elimină substanțele toxice din organism

Terapia cu ulei
Image from Pixabay

Terapia cu ulei în medicina populară, se referă la uleiul vegetal pe care îl ținem în cavitatea bucală, pentru 30 de minute, pentru a obține efectul terapeutic. Ați văzut probabil copiii mici că își sug degetul. Acest reflex este asigurat de natură ca parte a instinctului de conservare a copilului. Sarcina acestui reflex este de a produce cantități mari de salivă, care are efect antibacterian.

Probabil de aici a luat medicina populară ideea terapiei cu ulei care folosește un mecanism similar. Cantitatea de sânge care circulă prin cavitatea bucală în 30 de minute este de aproximativ 3,5-4 litri. Uleiul vegetal are calități absorbante. Această metodă terapeutică cu ulei, folosește aceste calități pentru a absorbi substanțele toxice din organism.

Terapia cu ulei este o metodă pe care o putem folosi în tratamentul inflamațiilor venelor, anemiei cronice, paraliziei, eczemelor, umflăturilor, tulburărilor gastrointestinale și circulatorii, cancerului, durerilor de articulații și al multor altora, care pot fi mai puțin grave, dar totuși deranjante. Această terapie cu ulei este benefică și pentru igiena cavității bucale.

Terapia cu ulei, pașii esențiali

Terapia cu ulei
Image from Pixabay

Terapia cu ulei este una dintre cele mai simple metode pentru curățarea organismului de substanțele toxice. Este o metodă nedureroasă și absolut inofensivă. Tămăduitorii siberieni foloseau această terapie cu ulei cu rezultate foarte bune.

Terapia trebuie efectuată pe stomacul gol, dimineața sau seara, înainte de culcare (la trei-patru ore după ultima masă). Pentru terapie se folosește o lingură de ulei de floarea-soarelui sau de alune, se ține în partea din față a cavității bucale și se imită sugerea unei bomboane, timp de 25-30 de minute. Procesul nu trebuie să fie foarte intens.

Uleiul se va îngroșa la început și apoi va deveni mai lichid și de culoare albă. Scuipați uleiul după această procedură. Nu trebuie înghițit, deoarece conține substanțe ce pot cauza multe boli. Această metodă se poate folosi ori de câte ori avem nevoie. Această terapie ne face să ne simțim energici, odihniți și calmi. Ne vom recăpăta somnul și memoria.

Bolile acute sunt vindecate repede, în două-trei săptămâni. Pentru cele cronice, durează de la câteva luni până la un an și ar trebui să fim conștienți că terapia ar putea aduce după sine anumite simptome ușoare (de exemplu, senzația de slăbiciune) în prima săptămână. Acest fenomen este asociat cu slăbirea punctelor focale ale bolii. Este normal și trebuie să trecem și prin această experiență.

Terapia făcută corect va avea efecte evidente, precum: mai multă energie la trezire, un apetit mai bun și senzația de prospețime. Fiecare dintre noi ne putem evalua starea de sănătate și putem lua singuri decizia în legătură cu durata terapiei. Persoanele sănătoase și copiii pot folosi metoda timp de două săptămâni, ca măsură de prevenire.

Această terapie cu ulei ne ajută să prevenim bolile și să înlăturăm metalele grele toxice care se află chiar și în organismele sănătoase. Nu trebuie să conving pe nimeni că prevenirea este mai bună decât tratamentul. Terapia cu ulei dă cele mai bune rezultate dacă este folosită zilnic, timp de 1-6 luni.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...