Tips-uri pentru picioare subțiri

Acest articol este disponibil și în: English

Cu toții ne dorim picioare frumoase!

Tips-uri pentru picioare subțiri
Image from Pixabay

Să avem picioare subțiri este visul fiecăreia dintre noi. Moda fustelor scurte sau a pantalonilor mulați, nu oferă prea multe alternative în lipsa unor picioare subțiri și tonifiate. Cu toții știm, este nevoie de multă mișcare, diete sănătoase, dar mai ales de multă ambiție și organizare. Este bine să ne facem un program de exerciții pentru acasă, în cazul în care nu avem timp să ajungem la o sală de sport.

Pentru a avea picioare frumoase este necesar să facem 30 de minute de sport zilnic. Vom avea un trup tonifiat și vom fi plini de energie. Însă trebuie să fim consecvenți să nu ne abatem niciodată de la program. Rezultatele vor veni repede, în 3 săptămâni!

Tips-uri pentru picioare subțiri

Iată ce opțiuni putem avea dacă ne supără depozitele în exces acumulate la nivelul membrelor inferioare:

Săriți coarda. În apartament este mai greu pentru că deranjăm vecinii cu zgomotele produse. Cel mai bine ar fi să facem acest exercițiu în parc. Este bine să sărim coarda cât de mult putem. Acesta este și un bun exercițiu cardio!

Faceți genuflexiuni pe vârfuri. Da, țineți picioarele depărtate la nivelul umerilor, ridicați-vă pe vârfuri și începeți. Nu vă coborâți prea mult, doar până când coapsele și gambele formează împreună un unghi de aproximativ 45 de grade.

Tips-uri pentru picioare subțiri
Image from Pixabay

Alergați. Pe bandă sau în parc, alergările reprezintă unul dintre cele mai eficiente antrenamente pentru picioarele frumoase. Ieșiți la alergat în parc la primele ore ale dimineții, când aerul este proaspăt.

Este bine să frecventați săli de sport echipate corect, cu aer condiționat funcțional. Nu este bine să vă epuizați dacă temperatura ambientală este ridicată. Includeți în programul zilnic sportul. Veți avea un corp armonios, bine structurat, musculatura mai bine dezvoltată și picioarele frumoase așa cum vă doriți. În plus mișcarea stimulează sistemul imunitar. Iubiți sportul!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...