Uleiuri esențiale și ritualuri pentru prosperitate

Acest articol este disponibil și în: English

Uleiurile esențiale magice pentru prosperitate

Uleiurile esențiale au o gamă largă de apicații în ritualuri cât și pentru efectul vindecător în aromaterapie. Plantele aromatice sub formă de uleiuri esențiale și miresme au fost elemente ale practicilor religioase și terapeutice din cele mai vechi timpuri în toată lumea. Ungerea cu parfumuri și uleiuri înmiresmate era o practică aproape universală. Arderea de miresme în ritualuri oferă o conexiune între tărâmul fizic și cel spiritual, între lumea omului și cea a divinului.

Uleiurile esențiale se folosesc pentru binecuvântări și consacrări, mai ales pe altare, pe instrumente magice și pe obiecte de divinație. Se pot crea amestecuri speciale de uleiuri esențiale pentru diverse ritualuri de Lună plină precum și consacrări ca parte din pregătirea altarului. Ca alternativă la ungerea directă, puneți câteva picături din amestecul uleiurilor voastre pe un ghemotoc de vată, astfel încât să absoarbă încet energia vibrațională.

De asemenea uleiurile esențiale le putem folosi pentru purificarea cristalelor, a spațiilor cât și atunci când facem o baie. Le folosim pentru a obține purificări profunde și pentru a iniția intenția de a obține ceva anume. Este necesar să diluăm aceste uleiuri esențiale cu un ulei purtător înainte să le adăugați la baie, deoarece pot să irite pielea și mucoasele.

Uleiuri esențiale și ritualuri pentru prosperitate
Image from Pixabay

Parfumarea unei zone înainte și în timpul unui ritual se face împreună cu o citire intuitivă pentru a stăpâni energia vibrațională a uleiurilor aromate. Există pulverizatoare electronice, nebulizatoare, dispozitive de diverse dimensiuni, lămpi clasice cu lumânare pastilă, pe care le putem folosi pentru a parfuma o zonă. În acest fel putem să purificăm un spațiu.

Unele uleiuri ne ajută la curățarea magică a casei, iar altele la dezinfectat, precum: cele de lămâie, arbore de ceai, lavandă. Folosirea unei lămpi mici de dispersare cu lumânare, amplifică intenția de purificare și de noi începuturi. Uleiul se încălzește de la flacără și pentru câteva minute mergeți cu el prin toată casa și o binecuvântați cu o rugăciune.

Amestec de uleiuri pentru prosperitate

Uleiuri esențiale și ritualuri pentru prosperitate
Image from Pixabay

Prosperitate. Busuioc, dafin, bergamot, cedru, mușețel, scorțișoară, cuișoare, chimion, brad, ghimbir, iasomie, ienupăr, levănțică, mandarin, smirnă, mirt, nucșoară, oregano, patchouli, mentă, pin, salvie, crăiță. Uleiuri purtătoare: migdală, camelie, in, strugure, măsline, pecan, rodie, susan.

Bani – dobândirea lor, creșterea lor. Ienibahar, anason, busuioc, dafin, bergamot, cedru, mușețel, scorțișoară, cuișoare, mărar, chimen dulce, brad, ghimbir, isop, iasomie, roiniță, măghiran, mirt, portocală, pătrunjel, patchouli, mentă, pin, salvie, molid, cimbru, vetiver. Uleiuri purtătoare: migdală, in, strugure, jojoba, măsline, pecan, rodie, susan, floarea soarelui.

Uleiuri esențiale și ritualuri pentru prosperitate
Image from Pixabay

Abundență – pentru atragerea și perpetuarea ei. Ienibahar, bergamotă, mesteacăn, mușețel, grapefruit, ienupăr, lămâie, lime, verbină, mandarină, smirnă, mirt, nucșoară, portocală, piper, pin, anason, crăiță, tarhon, coada-șoricelului. Uleiuri purtătoare: migdală, avocado, camelie, coacăz, in, strugure, alună, jojoba, măsline, pecan.

Folosiți intenția magică înainte de folosirea acestor uleiuri, fiecare după ce dorește să obțină. Nu este nevoie să puneți toate aceste uleiuri deodată. Alegeți câteva cu care vă simțiți confortabil. Intenția pe care o spuneți să fie cu o energie pozitivă, cu mintea liberă, cu iubire.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...