10 motive să-ți răsfeți părul la salon

Acest articol este disponibil și în: English

De ce să-ți răsfeți părul la salon

Chiar dacă ți se pare că poți obține aceleași rezultate acasă, merită să-ți răsfeți părul la salon. Avantajele programării la un salon de coafură sunt mult mai mari, rezultatul final fiind remarcabil. Îți zici că nu te costă mai nimic să-ți îngrijești părul acasă, că e mai ieftin să te vopsești singură și să-l coafezi cu aparatele și produsele pe care le ai la dispoziție.

Dar rezultatele obținute de cele mai multe ori te determină să investești în continuare în tot mai multe alte produse care să te ajute să-ți atingi scopul. Totuși dacă tragi linie, s-ar putea să constați că ieși mai bine dacă salvezi suma asta și o transformi în ”buget” pentru salon! Cu siguranță, vei beneficia de multe alte atuu-ri…

Îngrijire profesională personalizată

10 motive să-ți răsfeți părul la salon
Image from Pixabay

Îndată ce-ți vei încredința podoaba capilară unui hair-stylist, acesta va stabili tipul de păr, va pune un diagnostic și va acționa în consecință, folosind produsele adaptate nevoilor tale. Dar pentru a păstra rezultatele din salon, este indicat să continui tratamentul și acasă, folosind produse profesionale, recomandate de stylist. Iată câteva produse profesionale de îngrijire:

L’ Oreal Professionnel, te ajută să-ți răsfeți părul ca la salon. Poți opta pentru un set de îngrijire a părului deteriorat. Pentru o protecție sporită, setul L’ Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair poate face minuni. Toate produsele conțin acid lactic ce ajută la reconstruirea elasticității și rezistenței părului, făcându-l mai ușor de aranjat și pieptănat. Lipidele protejează suprafața părului împotriva agresiunii factorilor externi. Acest set conține ser profesional, șampon, mască și fixativ pentru o coafură perfectă.

Uleiul de păr Moroccanoil pentru toate tipurile de păr. Acest ulei conține antioxidanți care ajută la protecția firului de păr, oferind o strălucire naturală. Versatilitatea acestui produs este că, poate fi folosit pe părul umed sau uscat, atât pentru hidratare, cât și pentru stilizare.

Matrix Biolage Hydrasource, balsam de hidratare pentru păr uscat. Acest produs conține un complex unic de aloe vera, alge și germeni de grâu, oferind o hidratare intensă și strălucire părului. Acest balsam nu conține parabeni.

Tratament integral în doar cinci minute

Noile descoperiri în materie de îngrijire a părului permit acum să ne tratăm părul în doar cinci minute. De exemplu Matrix Total Treat Deep Cream Mask redă strălucirea părului, făcându-l mai mătăsos! Și ce este mai interesant: se potrivește tuturor tipurilor de păr.

Aspect sănătos și de durată

10 motive să-ți răsfeți părul la salon
Image from Pixabay

Fiecare ședință de îngrijire a părului la salon înseamnă puncte în plus pentru părul nostru, atât la capitolul sănătate, cât și în ceea ce privește aspectul său fizic, volum, strălucire și hidratare.

Specialiștii ne recomandă să facem periodic o cură-tratament complet de hidratare și revitalizare a părului ( ex. gama Moisture Total Results ), pentru a avea un păr revigorat, șuviță cu șuviță. Ideal ar fi să folosim cu regularitate Moisture Cure tratament bifazic pentru o hidratare de durată și protecție împotriva factorilor externi.

Culoarea și coafura la salon

Dacă nu știm sigur ce culoare sau ce tunsoare ne ”coafează” mai bine, vom afla asta de la cineva care se pricepe. Iar dacă ești amatoare de schimbări de look în pas cu moda, vei putea pune în aplicare tendințele fără riscuri.

Tendințele în ceea ce privește culoarea părului vin și pleacă în fiecare sezon. Totuși, un păr cu aspect natural și sănătos este mereu la modă. Culoarea anului la păr în 2020, pune mare accent pe culorile cât mai naturale. Blond cald sau șaten scorțișoară vor fi în trend anul ce vine. Aceste culori naturale sunt puse în evidență prin tunsori cu linii puternice, ce-ți vor tăia răsuflarea iar efectul electrizant al acestora putând fi amplificat sau îmblânzit printr-o simplă rearanjare a coafurii.

Culoare intensă și vibrantă la salon

10 motive să-ți răsfeți părul la salon
Image from Pixabay

În saloane, culoarea se bazează în mare parte pe tehnică, fiind urmată de tratamente adecvate, care promit o culoare intensă pe termen lung, fără a neglija celelalte nevoi ale părului.

O culoare strălucitoare și rezistentă este tot ce ne dorim, iar acum avem soluția: folosind gama ( șampon și balsam ) de îngrijire Color Care ce conține Vitamina E și ulei de floarea soarelui, bogat în antioxidanți, culorile rămân strălucitoare pentru mult timp.

La salon obții rezultatul anticipat, dintr-un singur foc!

Adio bucle rebele, păr ciufulit sau încurcat. Adio nervi cauzați de multiplele încercări eșuate de a avea o coafură decentă! Acum poți avea bucle definite, de la rădăcină până la vârfuri, într-un singur pas.

Datorită uleiului de jojoba și amidonului din grâu din formula Super Definer gel, de la Total Results, buclele sunt mult mai elastice, fără să încarce părul.

La salon înveți trucuri noi privind îngrijirea părului

Experiența unui tratament la salon îți poate servi drept ”curs intensiv”, de îngrijire a părului, de la tehnici de aplicare a produsului și până la trucurile stiliștilor. De exemplu: vârfurile despicate, o provocare permanentă!

Puteți aplica Silk Wonder Matrix, ulei de netezire, pe lungimi și vârfuri grație uleiului de măsline concentrat și formulei sale inovatoare, părul deteriorat este reparat, fără a rămâne gras.

La salon experimentați fără riscuri

Dacă ai auzit de un produs profesional și vrei sa-l testezi, programarea la salon este ocazia perfectă pentru a afla dacă este indicat pentru părul tău sau dacă răspunde nevoilor tale.

Îți poți achiziționa produsele care ți se potrivesc chiar de la salon

10 motive să-ți răsfeți părul la salon
Image from Pixabay

Dacă vrei să rămâi fidelă acelorași produse între două ședințe, la salon, stilistul te va ajuta în alegerea produselor, oferindu-ți în plus sfaturi cu privire la aplicare. Bonus: produsele profesionale sunt concentrate și folosind doar o picătură sau pulverizând puțin produs poți rezolva probleme la care nu găseai soluția.

La gama Color Care poți folosi Miracle Treat 12 Matrix, loțiune spray pentru părul colorat, Silk Wonder, ulei de netezire, fiind produsul miracol al gamei Sleek, ideal pentru părul drept. Cu Amplifay Wonder Booster, părul capătă volum extrem și natural în același timp, chiar de la rădăcină.

Cu Moisture Cure, oferiți un tratament bifazic părului uscat, asta având efect hidratant și revigorant. Produsele din gama Curl rezolvă provocările părului ondulat, iar pentru bucle perfect definite poți folosi Super Definer gel.

Coafura rezistă mult și bine

De la volum la păr perfect întins sau bucle sexy, totul e posibil! Dacă folosim produse adecvate la salon, dar și acasă și nu uităm de sfaturile prețioase ale stilistului rezultatul va fi ”wow”, un păr de invidiat!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...