Interviu motivațional cu Angela Iordache

Acest articol este disponibil și în: English

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine?

Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să ne spui ce înseamnă pentru tine viața perfectă? Înainte de toate să o prezint pe Angela Iordache. În plan personal este fiică, soție și mama unei fetițe minunate. Este un coach de succes, pasionată de autocunoaștere, dezvoltare personală, spirituală, evoluție și tot ce înseamnă un trai conștient echilibrat, cu armonie interioară. Angela este într-o continuă învățare și deschidere către cunoaștere.

Interviu motivațional cu Magda Anistoroae si Angela Iordache
Image from armoniesiechilibru.com

Angela Iordache a creat programe de succes pentru femeile care vor să trăiască o viață armonioasă și să se dezvolte, a scris cărți și audio-book-uri, care ne aduc conștientizare și claritate în viața noastră. Recomand cu mult drag cărțile: „Curcubeul Vieții armonioase – Secretele Unui Trai Echilibrat„,”Ghid Practic pentru Regăsirea Liniștii Interioare„, programe de coaching individual și de grup, toate pentru dezvoltare personală și o viață echilibrată.

Cum te gândești la perfecțiune?

Pentru mine “viața perfectă” înseamnă viața în care mă simt bine din punct de vedere fizic, emotional, mental și spiritual. Înseamnă o viață trăită conștient cu bun simț, o viață în care îmi aduc contribuția în lume, o viață în care îmi pasă de mine și de cei din jur.

Ție cât de mult îți pasă cum îți trăiești viața și ce lași în urma ta?

Cunosc persoane care au un potențial extraordinar, dar care nu ajung să își atingă obiectivele din cauza stilului de viață pe care îl au. De fapt cu toții avem un potențial mare, dar de noi depinde cum îl folosim.

De foarte multe ori ne punem speranța în ceva exterior, și acumulăm informații dar nu aplicăm acele informații și nu se întâmplă nimic, nu slăbim, nu avem relații mai bune, nu suntem mai sănătoase etc.

Interviu motivațional cu Magda Anistoroae si Angela Iordache
Image from armoniesiechilibru.com

Se întâmplă asta pentru că nu avem credința că și noi putem, se întâmplă asta când nu suntem perseverente, când nu avem răbdare și vrem rezultate rapide și când nu ne cunoaștem suficient de bine, și atunci când nu avem susținere.

Știu cum este, am trecut de multe ori prin aceste stări. Secretul meu este că nu am renunțat și mi-am dat seama că eu sunt responsabilă 100% de viața mea, că eu am drumul meu și indiferent de factorii externi eu aleg ce este mai bine pentru mine în acel moment.

Este datoria mea să îmi creez viața pe care mi-o doresc.

Călătoria spre armonia interioară și sănătate presupune lucruri simple, așa cum am mai spus, probabil nu ușoare întotdeauna, dar doar de noi depinde să ne descoperim acest drum al nostru prin autocunoaștere, prin descoperirea potențialului nostru și obiceiuri sănătoase.

Interviu motivațional cu Magda Anistoroae si Angela Iordache
Image from armoniesiechilibru.com

Știu că poate sunt insistentă uneori, dar știu cât de bine se simte atunci când ești în armonie cu tine. Și mai știu cât de mult contează atunci când te-ai rătăcit să știi că ai puterea să o iei de la capăt bazându-te pe cunoașterea de sine și pe anumite persoane care cunosc acest drum și sunt lângă tine.

Viața noastră depinde mult de noi

Știu că este greu să îți asumi responsabilitatea, să lucrezi cu tine însuți, să renunți la scuze și să decizi din prisma adevărului tău. Dar crede-mă doar așa poți să spui că trăiești cu adevărat. Așa vei fi model pentru copilul tău și pentru cei din jurul tău.

Nu mai amâna să schimbi lucrurile care nu funcționează în viața ta, timpul trece și apar regretele. Schimbarea nu este ușoară și de multe ori durează. Necesită timp, energie, efort, dar nimic nu se compară cu acel sentiment de împăcare și mulțumire că ai trăit conform adevărului tău.

Nu îți pune fericirea în spatele altora, nici copiii, nici partenerul, nici părinții nu sunt responsabili pentru fericirea ta!

Interviu motivațional cu Magda Anistoroae si Angela Iordache
Image from armoniesiechilibru.com

Doar tu poți să îți aduci mulțumirea în suflet

Am simțit să scriu câteva rânduri despre asta, deoarece observ cum ne mințim de multe ori, cum ne scuzăm și cum lăsăm timpul să treacă în speranța că viața noastă se va schimba de la sine. Îmi pare rău să îți spun, dar nu se va întâmpla asta.

Totul este un proces și de noi depinde ce facem, ce alegeri și ce decizii luăm

Gândește-te acum, în acest moment ce vrei să schimbi, fă zilnic un pas mic și ai răbdare să vezi rezultatele. Este nevoie de perseverență și răbdare să schimbi obiceiuri, gânduri, comportamente. Dar nu este imposibil și fericirea nu întârzie să apară dacă alegi să urmezi adevărul tău interior.

Doar așa o să ajungi să ai viața perfectă! Cu drag

Mulțumim Angela Iordache pentru acest interviu motivațional! Te așteptăm și cu altă ocazie, cu un nou interviu, cu informații noi și sfaturi prețioase pentru ca toți să ajungem să fim în armonie cu noi înșine. O zi minunată în armonie cu noi înșine!

Interviu motivațional cu Magda Anistoroae si Angela Iordache
Image from armoniesiechilibru.com

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...