Reiki metoda Japoneză de dezvoltare personală

Acest articol este disponibil și în: English

Longevitate și armonie

Pot spune cu multă responsabilitate că metoda Japoneză Reiki mi-a schimbat viața în bine. Sunt Maestru Reiki, Karuna Reiki & Holy Fire III, Crystal Therapist și Life Coach. Am studiat Theta Healing, Astrologie, Numerologie pentru a înțelege mai bine cauzele tuturor bolilor și blocajelor care stau în calea atingerii obiectivelor noastre. Avem la dispoziție un ocean de informații, iar în acest moment cu toții ne aflăm într-o perioadă dintre cele mai fascinante ale evoluției noastre.

Marea majoritate a oamenilor își fac griji în privința vârstei, se tem de bătrânețe și pe de altă parte doresc să trăiască mai mult și să se bucure mai mult de viață decât generațiile precedente. Mulți dintre ei nu reușesc să se bucure de toate darurile cu care au fost înzestrați din cauza blocajelor de tot felul, aceștia sfârșind învinși de propriul lor corp.

Reiki metoda Japoneză de dezvoltare personală
Image from Pixabay

După vârsta de 30 de ani, încet, încet, începe declinul funcțiilor corporale, care devine foarte evident după vârsta de 60 de ani. Atunci slăbește vederea, auzul, se pierde mobilitatea și memoria, apare insomnia și amețeala. Aceste probleme apar în urma unor evenimente dramatice ale vieții pe care nu am reușit să le gestionăm corect. Simptomele care ne deprimă cel mai mult, sunt cele care se insinuează lent, dar sigur în viața noastră. Am fost învățați să credem că problemele asociate cu bătrânețea sunt ireversibile.

Cu toții avem pe cineva în familie sau diverși prieteni care consideră că odată cu înaintarea în vârstă își pierd mobilitatea și apar bolile cronice. Mulți dintre ei nu au nici o idee de maniera în care pot preveni sau încetini declinul fizic și mental. Reiki ne poate ajuta să avem o viață armonioasă și longevivă. Chiar dacă nu putem schimba vârsta cronologică, această tehnică Japoneză ne ajută să o modificăm pe cea funcțională, aducând-o la nivelul unei persoane mult mai tinere.

Cu toții putem combate procesul de îmbătrânire cu ajutorul Reiki. Atunci când aplicăm de-a lungul tuturor etapelor vieții această tehnică Japoneză, prelungim vitalitatea prin atragerea și echilibrarea energiei Ki de care avem nevoie pentru a ne menține organismul perfect sănătos. Reiki ne ajută să eliminăm tiparele limitative preluate sau învățate în privința declinului fizic și mental.

Terapia Reiki la distanță

Reiki metoda Japoneză de dezvoltare personală
Image from Pixabay

În orice situație aplicăm terapia Reiki, avem nevoie de acordul pacientului, dacă este copil de acordul unui părinte. Esența transmiterii energiei – luminii Reiki, la distanță în timp și spațiu, se face prin folosirea simbolurilor, împreună cu intenția declarată mental, rostind numele persoanei pentru care se face terapia.

Terapia unei traume din trecut. Cu toții știm că trecutul nu poate fi schimbat, însă putem modifica fundamental modul în care ne raportăm în prezent la evenimentele traumatizante emoționale din trecut. Evenimentele traumatizante din trecut (decesul unei persoane dragi, un divorț, un accident, etc.) pot crea blocaje energetice, care provoacă bolile. Pentru terapie Reiki vă invităm în grupul nostru – Reiki Harmony & Prosperity.

Terapie pentru situații din viitor. Cu două zile înaintea unui eveniment, interviu pentru angajare, o afacere, călătorie sau orice altă dorință (care este pentru binele nostru suprem), se trimite lumină acelui moment din viitor. Se poate trimite Reiki și pentru evenimente dintr-un viitor mai îndepărtat. Se activează simbolurile Reiki.

Terapia de curățare și activare a chakrelor. Chakrele sunt interfețe între corpurile, structurile noastre nevăzute, dar prezente, și exteriorul nostru. În general toate sistemele terapeutice se ocupă de cele 7 chakre principale. Ele de fapt sunt mai multe, dar în majoritatea afecțiunilor este suficientă abordarea celor 7 chakre.

Cauzelor spirituale ale bolilor

Reiki metoda Japoneză de dezvoltare personală
Image from Pixabay

Marea majoritate a bolilor și afecțiunilor au la bază cauze psihosomatice, care se datorează unor traume emoționale. Există și bolile Karmice, preluate din alte vieți, de la rude, induse prin convingeri limitative și chiar prin magie. Terapia Reiki combinată cu alte metode alternative sau complementare: fitoterapia, dietoterapia, crystalo-therapya, masajul, ajută pacientul să-și îmbunătățească viața și implicit se va schimba în bine atmosfera familială.

Aproape orice boală sau afecțiune are în spate o cauză emoțională sau spirituală. Medicina alopată a recunoscut în sfârșit că există o legătură evidentă între traumele emoționale, sufletești și apariția bolilor. Acneea, eczemele, amigdalita, alergiile (căilor respiratorii la polen, fân, ambrozie, păr de animale), bolile autoimune, dependențele (de tutun, de alcool, de dulciuri și multe altele), bronșită, constipație, afecțiunile coloanei vertebrale, cancerul, diabetul, cistita, chisturi, calculi renali și biliari, stare de tensiune și nervozitate, febră, gripă, obezitate, hemoroizi, infarct miocardic, tahicardie, angină pectorală, palpitații, hipertensiune arterială, sciatică, arsuri la stomac și tot felul de dureri, au în spate cauze spirituale, emoționale.

Terapeutul identifică împreună cu pacientul pe baza analizelor medicale, bolile de care suferă, cauzele medicale și spirituale, blocajele emoționale și energetice, legate de incapacitatea de a se adapta la schimbările vieții, faptul că nu se simte prețuit în familie, greutatea pe care o simte pe umerii săi, poverile pe care și le-a pus și în final lipsa stimei de sine, devalorizarea propriei persoane. De la pacient la pacient, există situații în care odată conștientizată cauza, totul se poate vindeca repede si ușor. Există însă cauze și situații vechi care necesita timp si răbdare atât din partea terapeutului cât și a pacientului. Pentru terapii, cursuri și sfaturi ne puteți contacta pe messenger sau pe grupul Reiki Harmony & Prosperity.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...