Crede în magia sărbătorilor de iarnă

Acest articol este disponibil și în: English

Magia sărbătorilor începe mai devreme

Magia Sărbătorilor de iarnă a început mai devreme. Începem pregătirile pentru sărbătorile de iarnă! Super! Un magazin din Londra a împodobit un brad în septembrie. Și la noi se simte aceeași nerăbdare sau, cel puțin, așa ne propun acum majoritatea magazinelor on și off line. Ceea ce este perfect de înțeles din punct de vedere comercial și chiar util pentru oamenii organizați, în această perioadă magică. Da și eu mă regăsesc aici.

Avem planuri de făcut pentru vacanță, liste de cumpărături, liste cu invitați, liste cu cadouri, priorități de care să ținem cont ca să nu supărăm pe unii sau pe alții, acrobații financiare ca să ne încadrăm în buget, ajustări, renunțări, reconsiderări. Și cu toate acestea atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă ne învăluie pe toți, făcându-ne mai fericiți și mai buni.

magia sărbătorilor de iarnă
Image from Pixabay

Și acum perioada economică prin care trecem nu e tocmai ușoară, e firesc ca prima reacție să fie cea de a ne lăsa copleșiți de griji, de a ne simți frustrați că nu ne permitem maximum de răsfăț la care aspirăm.

Dar, dacă ținem cont totuși de adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă, putem să avem surpriza să constatăm că de fapt cele mai prețioase daruri sunt cele care nu costă (aproape) nimic: bunăvoința, prietenia, blândețea, rugăciunea, gratitudinea sunt ”la liber”, totul e să le exersezi mai des, apoi intră în reflex.

Lucrul cel mai important pe care l-am învățat în viață, este să ne cultivăm capacitatea de a dărui din ceea ce avem și să inventăm daruri din ceea ce nu avem.

Vedeți despre asta este viața. Despre lucruri simple care merg direct la inimă. Despre o cutie de bomboane care te așteaptă pe birou, despre o vedere, despre un cuvânt frumos, despre un SMS bine compus. Despre masa noastră de Crăciun de acasă, plină cu piftie, șorici, sarmale, salată beouf, prăjituri și cozonac, unde vin oameni care ne sunt dragi. Magia sărbătorilor sunt oamenii și felul în care știi să le spui că ții la ei.

Magia sărbătorilor de iarnă în familie sau alături de prieteni

Perioada sărbătorilor de iarnă e momentul special în care evocăm amintirile dragi ale copilăriei, petrecute în compania familiei sau cu prietenii, cu toate obiceiurile care îi dau un farmec aparte. Bunicile ne-au învățat să avem răbdare și înțelepciune. Mamele ne-au învățat să avem încredere în noi.

Acum, când e vorba de propriile noastre familii, rostul nostru pare greu de ghicit. Pentru că te întrebi negreșit: cum lași ceva copiilor tăi, care va fi prețuit o viață întreagă? Răspunsul pare complicat, dar e destul de simplu. Să fii, pur și simplu aproape de ei. Să savurezi fiecare clipă și să transformi orice moment petrecut împreună într-o amintire frumoasă pentru mai târziu.

Răsfață-te cu un cadou de sărbători

magia sărbătorilor de iarnă
Image from Pixabay

Iarna, este anotimpul nostru preferat! Zăpadă, brazi împodobiți, cadouri surpriză și seri fabuloase. Să ne bucurăm! Sunteți gata de joacă?Copiii sunt întotdeauna primii! Colecțiile noi sunt deja pe rafturi în magazine, așa că nu ne mai rămâne decât să alegem piesele pentru o nouă garderobă a sezonului rece: garderoba de joacă, bluze și hanorace funky, jachete imprimate în nuanțe pastelate și accesorii vesele pentru un look stylis. Magazinele de jucării sunt și ele pline, pentru că știm cu toții: Moș Nicolae aduce daruri copiilor.

În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, apar în mod miraculos cadouri în ghetuțele lustruite ale copiilor cuminți. Sărbătoarea de Moș Nicolae le aduce copiilor de cele mai multe ori dulciuri, fructe și uneori jucării. Tot atunci, copiii năzdrăvani găsesc în ghetuțele lor o nuielușă. Dar, toți copiii sunt cuminți, chipul lor drag, ne umple inima de bucurie!

Cele mai frumoase momente sunt cele alături de familie, de cei dragi. Puteți savura o cafea bună împreună. Când vine vorba de excelență în realizarea cafelei, Nespresso nu lasă nimic la voia întâmplării. Cafeaua Nespresso, este o călătorie senzorială, în care plăcerea pură este creată în mod deliberat. Nu este de mirare că aromele și gustul sortimentelor de cafea Nespresso sunt intangibile.

magia sărbătorilor de iarnă
Image from Pixabay

Puteți alege un cadou inspirat, pentru familie sau prieteni de la Nespresso. Din cele 18 modele de Espressoare de cafea, unul poate fi al vostru. Savoarea unui sortiment de cafea Nespresso nu poate fi comparată cu nimic. Bucurați-vă de toate nuanțele gustului, din cele mai bune boabe de cafea din lume. Intenso, Espresso, Master Origin, Lungo, Decaffeinato, Variations. Gustați-o! Pe cerul gurii ve-ți simți toate aromele sortimentului de cafea ales, un cadou inspirat în această perioadă magică.

Nu cred că există o doamnă care, să nu dorească o bijuterie frumoasă în acest moment magic al anului. Așa că, domnilor, la ”Teilor- Fine Jewellery”, puteți găsi inelul cu diamant pe care partenera dumneavoastră și-l dorește de mult timp.

Pentru unele dintre noi, fondul de ten este cel mai important produs de machiaj. Oricât am fi de diferite, el singur nu coboară mai jos de locul al treilea în clasamentul final. Odată aleasă textura, rămâne situația găsirii nuanței perfecte. La Sephora și Douglas, ve-ți găsi întotdeauna un beauty adviser, care să vă ajute cu produsele potrivite fiecărui tip de ten.

Senzualitate, feminitate, istorie, îndrăzneală, încredere, pasiune și lista rămâne deschisă. Doamnelor, fără să aibă nevoie de prea multe prezentări: Rujul! Chanel vă propune un ruj rezistent la transfer ”Le Rouge Duo Ultra Tenue”, disponibil exclusiv în Chanel Espace Beaute. Doamnelor, fiți strălucitoare de sărbători!

magia sărbătorilor de iarnă
Image from Pixabay

Uneori este bine să schimbăm puțin perspectiva, deși în cazul produselor de îngrijire tot aroma este cea care generează primul impuls. Este util să aruncăm o privire pe lista ingredientelor: cu cât mai curate, cu atât mai bine. Obsentum, ne propune ”Parfumul Amouage”, iar pentru domni, ”Parfumul Oriental Leather, Memo Paris”, apă de parfum. Tot pentru domni, putem oferi cadouri inspirate de la Christian Dior sau Chanel.

Cu toții am auzit deja de efectele cu adevărat miraculoase ale mierii de Manuka. Beneficiile nu apar doar când o savurezi cu lingurița, acest ingredient cu puteri antiinflamatorii, antivirale și antibacteriene este integrat cu succes în formula cremelor pentru îngrijirea pielii. Vitality Skin Renewing Cream Kiehl’s, este un produs care există pe piață de mulți ani și readus în lumina reflectoarelor de Kim Kardashian.

Să nu uităm de colegi, cu ”Secret Santa” și prietenii apropiați. Pentru toți putem pregăti o mică surpriză. La Cărturești, putem alege un anumit tip de agendă sau ultima carte apărută, o cană preferată, numai bună de savurat cafeaua la birou. De la Kultho puteți achiziționa un stilou. Acesta, nu va fi niciodată doar un instrument de scris. Este de ajuns să-l ții o dată în mână și îți vei da seama că e, de fapt o adevărată bijuterie.

La Mobexpert, magia sărbătorilor de iarnă vine cu daruri pentru casa ta! Aici găsim accesorii simple și elegante, pentru mesele încărcate cu bunătăți După răzvrătirea primei tinereți, într-o zi înțelegem că locul sărbătorilor de iarnă e acasă. Acolo unde gălăgia orașului amuțește, unde agitația de fiecare zi dispare, unde vin familia și prietenii, acolo unde întotdeauna iubești viața ta așa cum e.

Să intrăm cu zâmbetul pe buze în această perioadă aglomerată, dar frumoasă, care urmează a sărbătorilor de iarnă. Eu am început lista, tu o continui sau o adaptezi în funcție de propriile dorințe. Am pregătit lista de cumpărături, dar, mai întâi mergem la o cafea: ”Nespresso, what else?”

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...