Anul Dragonului de Lemn – Previziuni 2024 pentru fiecare zodie

Acest articol este disponibil și în: English

Anul dragonului de lemn

Anul dragonului de lemn aduce o revenire magnifică după anul relaxant al iepurelui. Spiritul neîmblânzit al dragonului va însufleți totul, în cele mai nebănuite dimensiuni care unora li se vor părea ireale. Anul dragonului aduce multă energie și euforie și este bine să păstrăm totul în echilibru fără să ne supraestimăm pe noi înșine sau potențialul de care dispunem.

Este un an bun pentru afaceri pentru că banii pot fi obținuți mai ușor. Investițiile sunt binevenite în acest an. În anul dragonului este bine să acționăm în stil mare, ne putem depăși limitele, chiar să pariem totul pe o singură carte. Asiaticii consideră acest an bun pentru căsătorii pentru nașterea copiilor sau începutul unor noi afaceri. Dragonul ne umple cu binecuvântarea sa pe toți, fără discriminare, el dispare atunci când trebuie să plătim pentru greșelile noastre.

Cei mai de temut sunt totuși anii dragonului de foc (1976, 2036..) pentru că aduc cu ei dezastre naturale. Și acest an este marcat de fenomene naturale violente și surprinzătoare. Vor fi revolte și nemulțumiri datorită unor constrângeri și fiecare va căuta suport în ceea ce crede. Atmosfera electrizanta creată de puternicul dragon ne va afecta pe toți, fără excepție. Cu toate acestea este bine să scurtăm orizontul foarte atent și să ne pregătim serios pentru proiecte grandioase, cu multă ambiție și îndrăzneală.

Anul Dragonului – previziuni pentru fiecare zodie în 2024

Sobolan - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Șobolan. Un an foarte bun în care afacerile vă pot aduce câștiguri financiare consistente și promovări pe măsură. Aveți grijă însă la noile prietenii sau asociați care tind să se folosească de dumneavoastră. Cu toate acestea este un an bun pentru că dragostea bate la ușă. Sănătatea este bună și totul pare să meargă bine în acest an.

Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Boul. Veți fi foarte ocupat în acest an cu numeroase schimbări și complicații neașteptate. Planurile se vor realiza mai încet decât vă doriți dumneavoastră. Munciți din greu pentru scopul vostru și veți cunoaște oameni cu multă influență care vă vor ajuta. Este un an bun, să vă bucurați.

Tigrul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Tigru. Un an ceva mai modest în care banii vin mai greu sau se poate lăsa influențat de alții să face investiții nerentabile. Poate fi nefericit din cauza despărțirii de cineva drag sau se pot rupe unele prietenii. Se adaptează cu dificultate schimbărilor chiar dacă acestea sunt în propriul interes. Sănătatea este bună. Cu siguranță tigrul își va face loc în față și totul va merge bine și în acest an.

Iepurele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Iepure. Este un an bun, cu multă fericire acasă sau în cariera sa. Situația financiară nu este tocmai satisfăcătoare însă el va fi mulțumit în ansamblu, câștigurile vor depăși pierderile. Își vor face prieteni cu influență care le vor fi de folos în viitor.

Dragonul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Dragon. Un an foarte bun în care se întrevăd promovări sau progrese fantastice în afacerile sale. Orice întreprinde poate avea un succes. În acest an dragonul va fi în permanentă alertă în beneficiul lui. Acțiune și prosperitate!

Sarpele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Șarpe. Un an modest în care nu se întrevăd câștiguri foarte mari sau promovări în carieră. Să stea departe de bârfe răutăcioase sau parteneri geloși. Prima jumătate a anului este bine să fie atent la excese de tot felul, pentru a se putea bucura de vești mai bune în partea a doua a anului. Eliminați extravaganțele și fiți atenți cu banii voștri!

Calul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Cal. Un an cu multe obstacole. Puneți-vă afacerile în ordine! Grijile care vă apasă pe umeri vă vor periclita sănătatea. Dar nu trebuie să vă așteptați la ce-i mai rău, totul trece și pagubele nu sunt atât de mari pe cât vă așteptați. Priviți partea frumoasă a vieții. Este bine să vă faceți noi prieteni și să vă împăcați cu dușmanii. Priviți parte plină a paharului!

Oaia - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Oaie. Un an cu multă agitație și câștiguri modeste. Deși vor avea parte de unele dispute, vor face față fără probleme prea mari. Banii vin greu în anul dragonului. Este bine să riște și să facă schimbări radicale în viața sa. Orice schimbare aduce noi perspective.

Maimuta - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Maimuța. Un an amestecat cu multe griji, dispute nesoluționate și cheltuieli majore. Beneficiile pe care le va primi în acest an nu sunt materiale și nici imediate ca realizare. Maimuța trebuie să fie vigilentă și să învețe mult. Nu trebuie să riște sub nici un motiv și nici să facă speculații.

Cocosul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Cocoș. Un an prosper în care va avea succes pe toate planurile. Poate fi promovat în carieră sau poate să ocupe funcții de conducere. Sănătatea este bună. Vor fi ceva frustrări care vă vor obosi și enerva, dar nu vă faceți griji totul trece. Este un an în care unele evenimente în familie aduc bucurie. Se poate naște un copil sau se poate căsători cineva în familie.

Cainele - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Câine. Un an destul de greu pentru câine. Poate fi predispus la îmbolnăviri infecțioase sau contagioase. Un an în care trebuie să stea cuminte, să aibă grijă de sănătate. Veștile bune apar spre iarnă.

Mistretul - Anul Boului de Metal 2021
Image from Pixabay

Mistreț. Un an liniștit în care va beneficia de sprijinul unor oameni foarte puternici. Va fi apreciat de superiorii săi și va câștiga recunoaștere și respect din partea colegilor de muncă. Viața de familie va fi calmă. Multă grijă la sănătate sau la pierderea unor bunuri personale.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...