Previziuni numerologice pentru anul 2023

Acest articol este disponibil și în: English

Anul 2023 guvernat de cifra 7 din punct de vedere numerologic

Numerologia este știința care studiază numerele văzute ca idei-forță. Fiecare număr are un anumit tip de vibrație, corespunzând unui tip de energie. Numerele sunt energie și transmit informații. La baza vieții stau numerele. Organizarea viții așa cum o cunoaștem noi are la bază numerele. Anul 2023 activează diverse laturi ale educației, cum ar fi grupurile de logică și de știință. Spiritualitatea în funcție de cum o înțelege fiecare, introspecția, toate țin de energia anului 7.

„Tot ceea ce poate fi cunoscut are număr și fără număr nu cunoaștem nimic.”

Philolaos

Numărul 7, simbolul conectării directe cu planul Divin, este ilustrat și prin existența celor 7 centri energetici – chakre, localizați în corpul uman, de-a lungul coloanei vertebrale. Numărul 7 simbolizează perfecțiunea și împlinirea, iluminarea și viața fără obstacole. Numărul 7 are legătură cu tot ce înseamnă religie, filozofie, mitologie, fiind unul dintre cele mai puternice semnificații. Numărul 7 este guvernat de lună, iar în 2023 cei cu numărul universal 7 sunt predestinați să descopere sensul vieții.

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Avem 7 zile ale săptămânii, 7 culori în spectrul curcubeului – Rogvaiv, 7 note muzicale, 7 minuni ale lumii și foarte important, lumea a fost creată în 7 zile. Pe parcursul acestui an putem avea tendința să ne autoizolăm, să petrecem mai mult timp meditând și făcând o introspecție a anilor ce au trecut și la ce schimbări dorim să facem în viața noastră. Pot apărea dificultăți în relații, anul nu este potrivit pentru pasiuni întâmplătoare ci pentru cele reale, cu implicare emoțională.

Numărul 7 ne trimite la înțelepciunea de viață acumulată în viețile anterioare, de aceea este foarte important ca noi toți să ne împăcăm cu neamul, să ne înțelegem neamul, să ne punem întrebări. De unde sunt? Cu ce mă încarc eu de la neamul meu? Este bine să ne manifestăm conștient valorile neamului nostru, să fim mai responsabili și să încercăm să fim cât mai aproape de familie.

Șapte este și cifra talentului, a harurilor. Informația și experiența acumulate în alți ani o vom simți mai puternic, și ne va ajuta să ne descoperim talentul, harul. Șapte este în legătură cu timpul, oamenii care vor întârzia în acest an nu vor fi bine văzuți. Șapte este un vizionar, ne ajută să ne facem obiective mici și foarte mari, însă ne cere să le dăm spațiul și timpul corespunzător. În carieră să ne concentrăm pe lucrurile importante, să fim organizați și implicați în tot ceea ce întreprindem, pentru că succesul nu se va lăsa așteptat.

Cum îți calculezi numărul personal pentru anul 2023?

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

2023 este un an 7, adunăm 2+0+2+3=7. Cum calculăm numărul personal pentru 2023? Ziua ta de naștere și luna, la care adăugăm anul în curs. O persoană născută pe 04.11.1978, are în 2023 vibrația – 4. Calculăm 0+4+1+1+7=13; 1+3=4 (însumăm cele două numere și apoi le reducem la o singură cifră.

Anul personal ne dă indicații despre oportunitățile și zonele sensibile din viața noastră, astfel încât să știm mai bine pe ce să punem preț, ce să ocolim și cum să privim corect situațiile care ni se par de criză.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 1

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Este anul de noi începuturi, favorabil inițiativelor curajoase, căsătoriei, intrarea într-o relație de durată. Vă lansați în carieră, avansați sau demarați o afacere. Este un an al reorganizării, al schimbărilor, inclusiv de domiciliu, investiții, decizii, an plin de acțiune și entuziasm. Ceea ce inițiem într-un an personal 1 marchează un întreg ciclu de 9 ani, ceea ce implică faptul că oportunitățile apărute și nevalorificate în acest an se reportează pentru mai mulți ani.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 2

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Este un an de așteptare, de triere serioasă a inițiativelor din anul anterior. Energia și entuziasmul sunt mai scăzute. Selectează relațiile, colaborează sau formează parteneriate în afaceri. Este un an de căsătorie sau separare. Înfruntă-ți emoțiile și fricile, petrece mai mult timp cu familia.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 3

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

An favorabil călătoriilor, exprimării artistice, aventurii, urcării pe scenă, an dedicat timpului liber, activităților preferate, relațiilor cu străinătatea. Este un an favorabil pentru a da naștere unui copil. Poate fi un an memorabil, o întâlnire cu o persoană remarcabilă care îți marchează viața în plan profesional sau personal, prin care sunteți legați iremediabil, prin recunoștință. Micile urme de suferință se topesc ca prin minune în acest an.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 4

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Munciți, reconstruiți, reorganizați, veți progresa lent, înfruntați unele blocaje, renunțați la ceva pentru a crește în altă direcție. An de perseverență, acordați sănătății o atenție specială, pentru că munca din acest an vă poate epuiza. Responsabilitățile personale și jobul, le veți simți ca o povară sau ca pe o constrângere, care vă vor arăta limitele impuse din exterior.

Solicitare mentală, emoțională, fizică și chiar materială, vă vor pune la încercare în acest an. Deciziile grele vă vor căli forța interioară și vă vor ajuta să înțelegeți, ce doriți și ce nu mai doriți în viața voastră. Anul are o puternică amprentă Karmică.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 5

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

An de schimbări, cel mai dinamic an pentru voi cei cu anul personal 5. Veți călători, vă faceți noi cunoștințe, vă reorientați în carieră și chiar există posibilitatea să vă schimbați domiciliul. Un an de libertate personală, dorință de aventură, favorabil dezvoltării personale, cercetării, scrisului, creativității, activităților comerciale, copiilor, îndrăgostirii și experimentării la nivelul simțurilor. Un an al transformărilor, cu proiecte și hobby-uri noi.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 6

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Responsabilitate față de familie, succes profesional, favorabil căsătoriei, dar și renunțării la o relație personală sau profesională, care nu vă mai aduce satisfacție. Vă veți dedica familiei și problemelor celor apropiați. Este un an de relaxare financiară. Vă veți dedica activităților care vă aduc bucurie în viață. Este un an de armonizare a relațiilor și de împărtășire a iubirii, în care iubiți și vă simțiți iubiți.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 7

Cât de des practicați meditația?
Image from Pixabay

Un an de introspecție și meditație, de specializare într-un domeniu, de deschidere spirituală, de dezvoltare personală, de consolidare a relației cu Dumnezeu. An de evenimente imprevizibile, de câștiguri miraculoase, de intervenție divină în viața de zi cu zi. Un an în care viața este privită de la înălțimea unui templu personal, cu detașare și înțelepciune.

Previziuni numerologice pentru Anul personal 8

Ce să faci ca să ai prosperitate în viața ta
Image from Pixabay

Vă centrați pe viața concretă, pe atingerea succesului, pe realizări și performanță. Un an în care culegeți roadele, creșteți profesional și financiar. Vor exista însă unele dificultăți în latura afectivă și probleme cu sănătatea. Veți progresa prin efort și ambiție, îi susțineți pe cei din jur. Este un an karmic, în care viața noastră urmează un curs pe care nu-l putem împiedica, întrucât ne conduce spre ce avem nevoie, nicidecum spre ce ne dorim noi. Te poți reinventa și transforma. Afacerile sau tranzacțiile financiare pot suferi, există riscul de pierderi, separări de bunuri, de persoane, delimitare a teritoriului sau a proprietății. Este un an de forță cu responsabilități majore.

Citiți și: Previziuni pentru Anul Iepurelui de apa 2023

Previziuni numerologice pentru Anul personal 9

Previziuni numerologice pentru anul 2023
Image from Pixabay

Este încheierea unui ciclu, definitivezi un capitol, de concretizare a unor planuri vechi, de închidere a unor activități și relații, de pregătire a terenului în alte relații și direcții profesionale, an de fluctuații financiare, de relații cu străinătatea, an de dezvoltare a unei noi viziuni asupra vieții și de planificare a unui nou ciclu.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...