Remedii naturale pentru eliminarea paraziților

Acest articol este disponibil și în: English

Boala secolului, infestarea organismului cu paraziți

Vrem să acceptam sau nu, suntem cu toții expuși în aceste vremuri, la o natură poluată, apă și hrană infestată. Realitatea este că organismul nostru este supus zilnic unor produse secundare ale industriei petrolului, cum sunt solvenții.

Paraziții și alcoolul izopropilic

Cercetătoarea Hulda Clark (1928 – 2009), biolog și biofizician renumit, autoare a o serie de cărți, dintre care cele mai cunoscute: Vindecarea tuturor formelor de cancer; Vindecarea tuturor bolilor; Vindecarea Hiv/Sida; Cura și prevenirea tuturor formelor de cancer; a ajuns la concluzia, că toate formele de cancer sunt asemănătoare. Toate sunt cauzate de un singur parazit. Acesta este trematodul intestinal uman. Dacă distrugeți acest parazit, evoluția cancerului se va opri. Țesutul va redeveni normal.

Remedii naturale pentru eliminarea paraziților
Image from Wikipedia

Eczemele se datorează tot viermilor cilindrici. Atacurile de apoplexie (cauzate de viermele ascaris, care pătrunde în creer), Schizofrenia și depresiile sunt cauzate de alți paraziți din creer. Astmul este cauzat de ascarizii din plămâni. Diabetul este cauzat de trematodul pancreatic al bovinelor Eurytrema. Migrenele sunt cauzate de nematodul Stronglaides. Acneea rozacee este cauzată de Leishmania. Multe dintre bolile de inimă ale omului sunt cauzate de Dirofilaria, care se localizează în inima câinelui… și lista continuă.

Paraziții nu pot trăi în alte organe în afară de intestin și numai în prezența alcoolului izopropilic.

Cum ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău?

Alcoolul izopropilic este o substanță la care suntem cu toții supuși. Se găsește chiar și în unele medicamente (recipientele mici de medicamente sunt sterilizate cu alcool izopropilic), în sucurile de fructe din comerț, băuturile carbonatate, fulgii de cereale prelucrate la rece, ceaiurile din pliculețe (de preferat să alegeți vrac), zahărul alb (alege-ti pe cel brun), cafeaua decofeinizată, apa îmbuteliata, chiar și cea distilată și minerală, în majoritatea șampoanelor, cremelor, apa de gură, fixativul pentru păr, în aftershawe și lista poate continua.

Eliminarea paraziților în 3 săptămâni

Remedii naturale pentru eliminarea paraziților
Image from Pixabay

Din fericire există un program simplu, la îndemâna oricui de eliminare 100% a paraziților intestinali.

Cercetătoare Hulda Clark, recomandă un stil de viata echilibrat și un tratament care are la bază 3 plante: (capsule sau ceai)

  • Pelinul – sub formă de capsule sau ceai.
  • Cuișoarele – se recomandă cuișoarele întregi în locul capsulelor.
  • Tinctura din coajă de nuc negru.

Aceste 3 ingrediente luate împreună au potențialul să omoare majoritatea speciilor de paraziți care ne colonizează corpul. Mai mult sunt 100% naturale și se pot găsi în orice magazin naturist (tinctura de nuc negru se găsește mai rar în magazine, însă pe internet se găsește lejer.

Programul tratamentului are 2 faze:

Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intensiv pentru a elimina paraziții și ouăle acumulate.

Faza de menținere – în care se ia o dată pe săptămână tratamentul, pentru a preveni o nouă suprainfestare, pe care ar trebui să-l țineți regulat toată viața.

Adică: O dată în fiecare săptămână veți lua 2 lingurițe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin și 7 capsule de cuișoare (aproximativ 3 lingurițe de cuișoare întregi).

Simplu, nu? Respectând aceste principii vom ajuta enorm corpul în lupta cu paraziții, la care suntem cu toții expuși în fiecare zi.

Alte remedii care ajută în lupta cu paraziții:

Semințele crude de dovleac. Renumitul bioenergoterapeut Valeriu Popa ne recomanda o cura de aproximativ 50 de semințe de dovleac, dimineața pe stomacul gol. Acest remediu are capacitatea să omoare cele mai comune specii de paraziți.

Usturoiul este cunoscut pentru calitățile antiparazitare, antifungice, antibacteriene, fiind un antibiotic natural.

Remedii naturale pentru eliminarea paraziților
Image from Pixabay

Nuca de cocos are numeroase beneficii: antiparazitară, antibacteriană, antifungică. Se poate consuma uleiul natural de cocos, însă este recomandată nuca de cocos întreagă.

Argila este un remediu excelent pentru paraziți, având foarte multe beneficii. Curață întregul organism de toxine și metale grele, purifică sângele, detoxifică ficatul, detoxifică intestinele, echilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect antidepresiv și antistres, repară leziunile din întreg tubul digestiv (de la gingivită, roșu în gât, gastrită, intestin iritabil, până la hemoroizi). Se recomandă argila pulbere sau granule, care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineața. Dimineața se amestecă și se bea apa argiloasă tulbure.

Vitamina C joacă un rol esențial în funcționarea optimă a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientă a paraziților. Vitamina C este bine să o procurăm din natură, este mult mai calitativă decât în capsulele. Surse importante de Vitamina C, găsim în: ardeiul verde ( conținut triplu față de citrice), măceșele, cătina, pătrunjelul, kiwi, coacăzele, portocalele, etc. Ideea este că există destule surse de Vitamina C în natură, nefiind nevoie să optezi pentru capsule.

Fibrele vegetale sunt esențiale pentru a elimina constipația (care poate duce inevitabil la dezvoltarea și înmulțirea paraziților).

Probioticele și Prebioticele. Flora intestinală este bariera dintre paraziți, bacteriile dăunătoare și virușii din intestin și restul organismului. Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se găsesc în produsele fermentate, în special iaurtul și kefirul. Prebioticele sunt alimente care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală. Acestea le găsim în: cicoare, nap, ceapă crudă, usturoi crud, sparanghel, tărâțe de grâu, fasole și mazăre, spanacul și legumele cu frunze verzi, banane, ovăz, etc.

Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului

B.K.S. Iyengar

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...