Turmericul remediul care nu trebuie să lipsească din nici o casă

Acest articol este disponibil și în: English

Turmericul puternic antiinflamator

Turmericul conține curcumina, un fitonutrient cu proprietăți antiinflamatorii foarte puternice. Turmericul este un remediu ideal pentru orice aspect care privește sănătatea noastră. Pe lângă proprietățile antiinflamatorii, turmericul ne învață să ne gândim la acel aspect din viața noastră pe care ar merita să îl calmăm. Există inflamații la nivel fizic, însă există inflamații și la nivel mental, emoțional și chiar spiritual.

De cele mai multe ori inflamațiile la nivel mental se manifestă sub forma judecăților critice, a acuzațiilor, furiei și a insatisfacției perpetue. Atunci când constați că se apropie o inflamare existențială în viața ta, onorează experiența care a provocat-o și învață să-i pui capăt cu ajutorul turmericului. Această minune a naturii este un remediu ideal pentru cei care sunt incapabili să-și recunoască valoarea. Te învață să te valorizezi, să conștientizezi cât de prețios ești ca ființă umană și câte lucruri pozitive ai de oferit.

Turmericul remediul care nu trebuie să lipsească din nici o casă
Image from Pixabay

Turmericul calmează durerile, de la nervi, la încheieturi sau la creier. Are efecte benefice în tratarea encefalitei virale, o umflătură a creierului aproape nedetectabilă, care provoacă oboseală cronică. Encefalita provoacă o presiune în interiorul capului, care conduce la starea de amețeală, durere de cap, vedere încețoșată ce nu poate fi rezolvată cu ajutorul ochelarilor, confuzie, anxietate, panică.

Ajută la fluidizarea sângelui și este un remediu ideal pentru cei care suferă de reacții la histamină. Are capacitatea de a extrage metalele grele din organism, acționează benefic asupra sistemului cardiovascular, reduce colesterolul rău și previne toate tipurile de cancer.

Boli și Afecțiuni

Turmericul remediul care nu trebuie să lipsească din nici o casă
Image from Pixabay

Consumul de turmeric poate preveni sau trata în totalitate boli precum: boli cardiovasculare, insomnie, oboseala glandelor suprarenale, glaucom, migrene, obezitate, artrită, sciatică, boli ale tiroidei, infecții micotice, viermi, endometrioză, sindromul ovarelor polichistice, infecții bacteriene, gripă, răceală, probleme cu sinusurile, oboseală cronică, artrită reumatoidă, eczeme, psoriazis, bronșită.

Simptomele următoare se ameliorează prin consumul de turmeric: simptomele menopauzei, spasme musculare, rigiditate musculară, dureri la nivelul sinusurilor, dezechilibre hormonale, urticarie, congestie sau inflamarea creierului, a încheieturilor, rigiditatea corpului, calcifieri, circulație proastă, deficit de minerale, mătreață, dureri de genunchi, hipertiroidie, inflamații de orice fel, dureri de cap, amețeli, presiune în zona capului, vedere încețoșată, nivel scăzut al cortizolului. Așadar turmericul face minuni în toate aspectele vieții noastre.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...