Previziuni pentru Anul Iepurelui de Apă

Acest articol este disponibil și în: English

Anul Iepurelui de apă

Anul iepurelui de apă – Anul Nou Chinezesc se sărbătorește pe 22 ianuarie 2023. Anul solar al iepurelui de apă începe pe 4 februarie 2023 și se termină pe 3 februarie 2024. Lipsa Metalului și a Pământului din graficul Paht Chee 2023 arată un an dezechilibrat, sugerând instabilitate și dezordine continuă. Se prevede a fi unul anost, însă liniștit, binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului de apă. A sosit timpul să căutăm liniștea, să ne adunăm și să facem bilanțul după anul tumultos și războinic al Tigrului. În acest an bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor învăța din nou că, bunătatea și credința sunt mai bune decât forța pentru a atinge armonia în toate planurile vieții.

Oamenii se vor întoarce la spiritualitate, la armonie, se va acorda o mai mare atenție relațiilor diplomatice, relațiilor internaționale, se vor face unele concesii, însă cu mare atenție pentru că este bine să nu fim prea indulgenți, există riscul de pierderi. Este un an în care trebuie să ieșim din zona de confort fiecare dintre noi, să ne punem în aplicare planurile, să facem schimbări majore pentru a beneficia din plin de auspiciile acestui an.

Iepurele este foarte priceput în gestionarea confruntărilor, fiind un maestru înnăscut al diplomației și având abilități excelente de comunicare, dar și viclean. Dacă vom folosi cu înțelepciune calitățile Iepurelui și dacă le vom combina cu perseverența și statornicia, vom reuși în anul 2023 să ajungem cu ușurință în roluri de conducere și să rezolvăm situații conflictuale din trecut.

În anul iepurelui de apă se pare că nimeni nu va părea înclinat să-și bată capul cu realitățile neplăcute, cu toții ne vom bucura de viață. Anul pare să fie unul liniștit, vom avea tendința să amânăm sarcinile grele cât mai mult posibil. În acest an banii se pot obține mai ușor, fără prea multă muncă. Viata rămâne totuși apatică, pe măsură ce ne permitem luxul la care am visat mereu.

Pare să fie un an cu o pace netulburată de nimic, fără griji, în care toată lumea va fi fericita. Anul 2023 va fi favorabil pentru a întemeia o familie și pentru nașterea copiilor. Cel mai bun sfat ar fi să ieșim din zona de confort, să acționăm, să ne punem planurile în aplicare, pentru că anii care urmează vor fi mai dificili și atunci când creăm baza, totul devine mai ușor. Dar să vedem totuși cum va fi anul iepurelui de apă pentru fiecare zodie!

Previziuni pentru zodii în 2023

Sobolan - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Șobolanul: se prevede un an calm și liniștit, însă atenție la cheltuieli, este bine să fii mai echilibrat pentru ca există riscul de pierderi. Vor exista ceva neînțelegeri în viața de familie la serviciu sau acasă și ve-ți putea face schimbări în carieră sau noi contracte de afaceri. Este posibil ca în familie să apară un membru nou ceea ce va schimba vibrația întregului an pentru toată familia. Cu toate acestea șobolanul o duce foarte bine în acest an.

Boul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Boul: un an minunat pentru bou, deși mai are de rezolvat multe lucruri neterminate și alte probleme de rezolvat. Poate să piardă ceva din investițiile făcute sau să nu-și poată strânge datoriile ce i se cuvin. Sănătatea va fii bună, însă îl va afecta decesul cuiva foarte apropiat lui. Va progresa constant și se va bucura împreună cu familia de toate realizările.

Tigrul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Tigrul: cel mai fericit an pentru tigru. Veștile bune apar de peste tot, iar afacerile și dragostea vor înflori din nou. Vor mai fi ceva obstacole în calea sa, dar le va depăși pe toate cu puțin efort. Una peste alta, puternicul tigru va fi foarte mulțumit de realizările sale în acest an.

Iepurele - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Iepurele: Un an foarte bun pentru cei care doresc o carieră, vor avea succes, se prevăd promovări și succese financiare. Vor avea beneficii neașteptate sau vor putea să recupereze fondurile pierdute cândva. Își va împlini planurile foarte ușor. Este un an fertil pentru iepure, așa că trebuie să profite, să aducă un nou membru în familia sa. Se întrevăd noutăți sau celebrări cu această ocazie. Apariția unui copil în viața iepurelui schimbă vibrația întregii familii în bine.

Dragonul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Dragonul: un an calm, cu progres continuu, pentru că norocul intră din nou pe strada lui. Viata de familie este minunată. Starea de sănătate este bună în general, cu mici probleme însă care trec repede. Un an destul de calm, fără probleme financiare.

Sarpele - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Șarpele: anul iepurelui de apă este deosebit de fericit pentru șarpe deși anumite obligații îl vor face foarte ocupat. Un an în care nu va putea sta prea mult cu cei pe care îi iubește, pentru că trebuie să-și rezolve promisiunile făcute altora. Banii vin și sunt cheltuiți foarte ușor.

Calul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Calul: norocosul cal va putea să facă investiții în acest an. Viata lui va fi liniștită dar foarte angajantă. Se poate aștepta la vești fericite sau creșterea numărului membrilor familiei sale. Este un an în care se pot aventura în orice iar problemele vor fi fără importanță.

Oaia - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Oaia: are un an bun în care poate câștiga cu sârg importante sume de bani și va face munca cu pasiune. Este bine să nu-și neglijeze viața de familie, pentru a evita neînțelegerile care pot avea repercusiuni neplăcute. Mare grijă la micile accidentări. În final va depăși toate piedicile, progresul fiind evident.

Maimuta - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Maimuța: are un an foarte bun și chiar în perspectivă un viitor minunat, strălucitor, va primi ajutor neașteptat din partea oamenilor sau împrejurărilor. Un an liniștit acasă, serviciul sau afacerile sunt pe cursul normal, cu câștiguri constante. Anul acesta poate face schimbări importante în mediul său.

Cocosul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Cocoșul: va fi un an bun doar dacă rămâne conservator în concepție. Investițiile sunt șubrede, să nu facă speculații pentru că ar putea suferi pierderi financiare. Este predispus la proaste calcule de afaceri iar profiturile sale pot fi pierdute prin cheltuieli neașteptate. Este recomandat ca în acest an să-și unească forțele cu alții și să nu acționeze independent.

Cainele - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Câinele: un an favorabil pentru aspirațiile lui. Poate demara propria afacere sau poate fi partenerul altora. Poate avansa prin schimbarea poziției și poate reorganiza lucrurile în beneficiul altora. Problemele sunt rezolvate cu minimum de complicații.

Mistretul - Anul Iepurelui de Apa 2023
Image from Pixabay

Mistrețul: un an bun, însă rezultatele nu vor fi atât de mari la cât se așteaptă. Vor exista câteva obstacole care le va trece cu ușurință. Vor avea câștiguri financiare și va fi capabil să-și întărească poziția într-o oarecare măsură. Viața de acasă este calmă și fericită, cu multe bucurii și activități sociale.

Zodiile care au șanse mari de a trăi relații armonioase în anul iepurelui de apă sunt Câinele, Capra și Mistrețul, deoarece ele fac combinații armonioase cu zodia Iepurelui. Cele mai dificile relații le vor trăi Cocoșii, Caii, Dragonii și Șobolanii. Nativii din aceste zodii vor fi nevoiți să-și gestioneze bine emoțiile în anul 2023, să mențină o atitudine pozitivă, să respecte spațiului partenerului și să-și comunice liber sentimentele. Un An Nou sănătos și prosper!

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...