Trăiești în frică sau în fluxul prosperității

Acest articol este disponibil și în: English

Frica creează blocaje energetice

Trăiești cu frică sau cu optimism? Care dintre aceste două atitudini tinzi să o dezvolți? Studiile arată că persoanele longevive au cea mai mare capacitate de revenire după pierderi și înfrângeri, pentru că privesc cu încredere și optimism spre viitor. Mai presus de orice stimulent fiziologic și psihologic, există motivația care aduce optimismul, acea schimbare energetică, de conștiență care ne face să ne schimbăm atitudinea față de viață.

Atitudinea ta, este cea care te face să devii o persoană mai fericită și să atragi mai mulți oameni fericiți în jurul tău. Universul se mainifestă în moduri remarcabile și surprinzătoare, astfel putem să atragem lucruri bune atunci când ne aflăm în starea optimistă a fluxului Divin.

Fericirea ține de atitudine
Image from Pixabay

Frica duce la depresie și teamă. Cei pesimiști își fac griji în cea mai mare parte a timpului și consideră că orice eveniment negativ le poate schimba viața și că poate fi chiar ireversibil. Optimistul se simte în general relaxat în prezent și încrezător în viitor. Îți recomand articolul: Depresia scade sistemul imunitar.

Pesimistul se simte neputincios, ca și cum nu poate să facă față situațiilor, îl cuprinde starea de frică, tinde să fie nervos, irascibil, inactiv, dependent de obiceiuri vechi și face față cu greu problemelor cu care se confruntă. El are întotdeauna frica în minte: „Și dacă se duce totul de râpă?” Singur își creează un tipar mental și emoțional, pe propria sa rezonanță, atrăgând ca un magnet vibrațiile din Univers cu care rezonează.

Trăiești în frică sau în fluxul prosperității
Image from Pixabay

Frica și îndoiala, atrage exact acele rezultate de care ne temem. Grijile dau naștere pierderilor, care perpetuează o și mai mare anxietate. Starea de teamă, de frică, descurajează energia rezolvării și a succesului. Acestor persoane le este greu să devină optimiste și este bine să folosească orice ocazie în care să aleagă o nouă abordare, o atitudine nouă care să îi elibereze de această închisoare mentală.

Persoanele pesimiste anticipează subiectele și evenimentele negative. Alții își fac griji crezând că acest lucru îi ajută să facă față oricărei probleme care poate interveni. Această stare de concentrare negativă, nu poate să ducă la rezultate pozitive, așa că încercați să anulați această agresivitate prin schimbarea atitudinii. Sau măcar afirmă: Trebuie să mă eliberez de grijile acestea. Sunt puternic și cred în capacitatea mea de a face față oricărei situații. Totul este bine în lumea mea. Sunt protejat! Îți recomand să citești articolul: Afirmații pentru un optimism debordant.

O atitudine optimistă te face învingător

Trăiești în frică sau în fluxul prosperității
Image from Pixabay

Optimistul are parte de rezultate minunate. El produce rezultate pozitive, perpetuând așteptări pline de speranță. Atitudinea optimistă ne ajută să răzbatem în viață chiar și atunci când rezultatele întârzie să apară. Atitudinea de speranță și așteptare pozitivă ne pune în starea de flux, acea legătură magică dintre intenția personală și soluția Universului.

„Vezi lucrul pe care ți-l dorești ca pe un fapt existent – și tot ceea ce îți dorești pe drept va fi al tău”

Robert Collier

Optimistul izolează problemele individuale și le consideră ca fiind temporare. El caută soluții pe care le poate gestiona și acționează spontan. Optimiștii tind să fie mai echilibrați, mai activi și mai sociabili. Aceștia se deprimă temporar, își revin repede și trec mai departe fiind foarte hotărâți în a se îndepărta de trecut.

Oricine poate să scape de starea de frică

Trăiești în frică sau în fluxul prosperității
Image from Pixabay

Frica poate fi indusă, poate fi creată de noi prin convingerile limitative, poate fi moștenită din arborele genealogic sau din alte vieți. Atunci când încercați tot felul de metode pentru a scăpa de aceste stări și nu reușiți să ajungeți la rezultatul dorit este bine să apelați la un Personal Confidence Coach care vă va ghida să conștientizezi și să faceți primii pași pentru a vă recâștiga stima și încrederea în sine.

Cu toții avem o misiune și dreptul la o viață frumoasă și plină de abundență. Să nu pierdem oportunități minunate din cauza unor blocaje energetice și emoționale pe care de multe ori ni le punem singuri. Este foarte important pentru fiecare dintre noi să adoptăm un stil de viață afirmativ, care ne schimbă energia mentală și cea fizică, creând noi rețele neuronale care să ne aducă în starea de flux. Vă invit pe grupul nostru privat Reiki Harmony & Prosperity pentru mai informații și ședințe de Coaching 1:1.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...