Afirmații pentru un optimism debordant

Acest articol este disponibil și în: English

Afirmații care îți vor schimba viața

Folosirea afirmațiilor nu este îmbrățișată de toată lumea, de aceea oamenii s-au împărțit singuri în două tabere. Afirmațiile sunt instrumente eficiente și simple atât pentru crearea unei schimbări a energiei, cât și pentru o schimbare a conștienței. Cei care sunt deschiși noului au parte de revelații nebănuite. Procesul afirmației este intenția conștientă de atragere a unor concluzii mentale optimiste, prin proiectarea energiei magnetice puternice, practic asemenea unui magnet atragi ceea ce dorești în viata ta. Vrei să știi cum? Desigur este nevoie de multă muncă, acțiune și perseverență.

Afirmații pentru un optimism debordant
Image from Pixabay

Afirmațiile sunt parte a începutului schimbării, începutul creării destinului. Cuvintele pe care le rostim cu energia bună și emoția pozitivă, ne creează realitatea la care dorim să ajungem. Mulți nu reușesc să atingă starea de optimism care să-i conducă la viața perfectă pe care și-o doresc și atunci este bine să se lase ghidați de un Personal Confidence Coach. Poți să citești și articolul: Cum intrăm în fluxul prosperității eliberându-ne de limitările învățate în trecut.

Eliberează-te de toate gândurile pesimiste până la ultimul, neutralizându-le și pe urmă schimbându-le pentru a fi întru totul optimiste. Emite din ce în ce mai multe gânduri pozitive și constructive! Amintește-ți că ori de câte ori simți că ești controlat de sentimente și gânduri de frică, teamă și îndoială, există o soluție: oprește-te, anulează și reformulează. Gândurile și valurile mării. / Frumusețea vine din gândurile noastre.

Afirmații pentru un optimism debordant

Acum mă eliberez de toate grijile. Sunt puternică și îmi creez singură propriul destin. Am capacitatea de a face față oricărei situații. Tot ce îmi propun reușesc.

Indiferent de situațiile întâlnite, de acum înainte aleg optimismul. Trăiesc cu pasiune și putere personală. Acționez în fiecare zi centrată și concentrată asupra scopului meu. Sunt în siguranță și sunt capabilă să iau cele mai bune decizii pentru mine. Fac alegeri care îmi onorează spiritul. Creez fericire în jurul meu. Sunt inteligentă și suficient de atractivă ca să reușesc tot ce îmi propun.

Trăiești în frică sau în fluxul prosperității
Image from Pixabay

Sunt relaxată, sunt inventivă, sunt creativă și flexibilă. Am încredere în mine și în viitorul meu. Sunt plină de iubire, fericire și armonie. Am încredere în viață și sunt plină de speranță. Optimismul face parte din mine. Sunt un om minunat!

Am o viață minunată și reușesc orice îmi propun, prin ceea ce fac, gândesc și aleg. Mă afirm și mă conștientizez pe mine însămi, valoarea mea și viața mea. Fiecare zi este o nouă oportunitate pe care o îmbrățișez cu iubire și binecuvântare. Aleg să conștientizez toate lucrurile bune din viața mea. Sunt cu adevărat norocoasă și binecuvântată.

Mă bucur de prezent și am încredere în viitor. Eu sunt creatorul propriei mele vieți. Mă eliberez de nevoia de de a-mi face griji pentru viitor sau de a retrăi trecutul. De acum înainte, mă concentrez numai asupra prezentului. Sunt atât de multe lucruri pentru care sunt recunoscătoare. Privesc în jur și simt iubire, bucurie, armonie. Îmi iubesc viața mea și atrag din ce în ce mai multe lucruri minunate care mă fac fericită. Sunt binecuvântată cu iubirea lui Dumnezeu. Sunt liberă. Ceea ce fac acum este valoros și demn și așa sunt și eu. Aleg să mă văd pe mine însumi plin de succes chiar acum. Văd valoarea în tot ceea ce fac și îmi atrag și mai multă valoare.

Am tot ce îmi trebuie pentru a putea reuși. Am toate resursele care îmi trebuie pentru a-mi crea viitorul extraordinar pe care mi-l doresc. Aleg să mă simt bine cu mine și să creez fericirea în viața mea chiar în acest moment.

Vă invit pe grupul nostru privat Reiki Harmony & Prosperity pentru mai multe informații despre cum ajungi să ai o viață plină de abundență și fericire.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...