O doză de energie pentru întreaga zi

Acest articol este disponibil și în: English

Doză de energie

Vă propun o băutură reconfortantă pe bază de lapte de migdale. Acest superaliment, este o sursă excelentă de proteine și contribuie la stabilizarea glicemiei și la menținerea energiei la un nivel ridicat.

Ingrediente pentru doza de energie: 250 ml (1 cană) de lapte de migdale, 2 linguri de pudră de cacao brută, 1 linguriță de pudră din rădăcină de maca, 1 linguriță de nectar de agave, 1 linguriță de ulei de semințe de in, 1/2 linguriță de ginseng sub formă de pulbere sau câteva picături de tinctură de ginseng (facultativ). Se amestecă toate ingredientele într-un blender, până când sucul devine omogen și cremos.

Beneficii pentru sănătate

O doză de energie pentru întreaga zi
Image from Pixabay

Această doză de energie este bine cunoscută printre atleți pentru faptul că oferă o creștere naturală a energiei. Ginsengul întărește mușchii și conferă rezistență organismului. În același timp ajută organismul să se adapteze, să combată stresul și orice dezechilibru hormonal. De asemenea, este bogat într-o gamă variată de vitamine, minerale și aminoacizi, inclusiv vitaminele din complexul B și fier, care sporesc energia.

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...