Smoothies anti-aging

Acest articol este disponibil și în: English

Smoothies anti-aging cu legume

Vă propun un smoothies, bogat în antioxidanți protectori, care constituie o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau un prânz sănătos.

Ingrediente anti-aging: 2 tulpini de țelină, 1 cățel mic de usturoi, 4 roșii, 1 pumn mare de frunze de spanac și năsturel, 2 morcovi. Se storc toate ingredientele și se amestecă bine.

Beneficii pentru sănătate

Smoothies anti-aging cu legume
Image from Pixabay

Amestecul de legume din acest smoothies anti-aging este bogat în betacaroten protector, licopină, luteină și zeaxantină, ce previn degenerarea maculară, asociată cu îmbătrânirea și alte afecțiuni cronice. Năsturelul și spanacul oferă fier și vitamina C, pentru energie rezistență și regenerare în procesul anti-aging.

Usturoiul conține compuși sulfuroși puternic detoxifianți, care întăresc sistemul imunitar, inclusiv alicină, despre care se presupune că previne dezvoltarea celulelor canceroase. Usturoiul este un antibiotic puternic, care ajută la tratarea infecțiilor, mai ales la nivelul tubului digestiv, fiind un decongestionant eficient, în tratarea simptomelor de răceală și tuse.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...