Ce să faci ca să ai prosperitate în viața ta

Acest articol este disponibil și în: English

Accepți prosperitatea?

Atunci când vorbim despre prosperitate, foarte mulți dintre noi se gândesc automat la bani. Alții spun „banii nu aduc fericirea ci numărul lor” Banii sunt energie, ei vin în viața noastră când le dăm voie, când suntem deschiși oportunităților imense care există în Univers. Avem nevoie de bani pentru a ne crea confortul zilnic și bunăstarea. În realitate există mult mai multe lucruri care intră sub incidența acestui concept, cum ar fi: timpul, iubirea, succesul, confortul, frumusețea, cunoașterea, dezvoltarea personală, relațiile și sănătatea.

Ce să faci ca să ai prosperitate în viața ta
Image from Pixabay

Fiecare dintre noi poate primi prosperitatea de care are nevoie și chiar mai mult de atât. Planeta pe care trăim ne poate asigura tuturor tot ce avem nevoie din abundență. Cea care ne dă dreptul la tot ce poate fi mai bun în viață este conștiința noastră, cea care afirmă, gândește și acționează. Gândurile noastre ne creează realitatea. Fiecare eveniment din viața noastră este un mecanism de feedback care ne poate învăța ce lucruri trebuie să schimbăm în continuare în ființa noastră.

Tu meriți să ai o viață plină de prosperitate

Tot ce ne înconjoară reprezintă o reflectare a ceea ce credem noi că merităm să primim de la viață. Să încercăm să ne punem întrebări în legătură cu viața noastră și cât de bine ne simțim în momentul de față. Spre exemplu: atunci când ne privim casa, ce simțim? Este confortabilă și luminoasă? Ne simțim bine în acest loc? Ne place mașina pe care o conducem? Hainele pe care le purtăm sunt vechi și nu ne mai vin? Ai făcut ceva pentru dezvoltarea ta personală? Tenul tău este încărcat și încerci să folosești cât mai mult make-up? Tu, te iubești pe tine? Ai convingeri limitative legate de bani?

Teama legată de bani și convingerile limitative se datorează întotdeauna programării care ne-a fost inoculată în copilărie. Mulți dintre părinții noștrii au trăit cu convingeri moștenite la rândul lor, pe care au încercat să le transfere mai departe celorlalte generații. Atunci când cresc într-o asemenea atmosferă, puțini copii sunt capabili să nu accepte aceste convingeri care le limitează dreptul la prosperitate.

Fă o listă cu convingerile limitative

Ești dispus să primești prosperitatea în viața ta? Fă o listă cu convingerile limitative ale părinților tăi legată de bani. Optați pentru a transcede temerile și limitările părinților, căci viața voastră nu mai seamănă cu a lor. Renunță să mai repeți aceste convingeri depășite. Construiți imagini în mintea voastră care să vă aducă oportunități nebănuite. Meditația, metoda vizualizării, starea de spirit, dezvoltarea personală îți creează o viață nouă, plină de prosperitate. Te invit alături de noi în grupul: Reiki Harmony & Prosperity.

Dacă îi cerem lui Dumnezeu să ne ofere tot ce poate fi mai bun pentru noi, atunci avem încredere în puterea din interiorul nostru de a ne oferi aceste lucruri. Orice situație apare în viața noastră, să nu ne grăbim să o respingem. Să spunem „da” lumii în care trăim și să ne deschidem în fața binelui. În acest fel, oportunitățile și prosperitatea din viața noastră se amplifica la infinit.

Ce să faci ca să ai prosperitate în viața ta
Image from Pixabay

Unul dintre cele mai simple metode să lucrăm cu noi este să stăm în fața oglinzii și să ne gândim la convingerile negative care ne-au fost inoculate în copilărie și care ne-au afectat întotdeauna relațiile. Ne putem da seama că singuri recreăm în permanență aceleași comportamente. Este necesar acuma să ne gândim la convingerile pozitive care ne-au fost inoculate în copilărie. Ce fel de comportamente ne induc acestea, prin comparație cu cele negative?

Să ne spunem că gândurile negative nu ne mai sunt de folos și le înlocuim cu afirmații pozitive. Este bine să notăm în scris câteva afirmații pe care să le repetăm zilnic în fața oglinzii. Să plasăm notițele undeva la vedere. Este foarte important să ne acceptăm, să ne iertăm pe noi și pe ceilalți, să ne iubim și să fim deschiși în fața tuturor experiențelor minunate și benefice care ne ies în cale. Vă invităm pe grupul nostru Reiki Harmony & Prosperity

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...