Detoxifiant cu zmeură

Acest articol este disponibil și în: English

Suc detoxifiant cu zmeură

Acest suc detoxifiant cu zmeură, este perfect dacă aveți nevoie de vitalitate. Este un suc detoxifiant în care includem toate fructele bogate în fibre solubile, inclusiv pectină, pentru a vă ține pofta de mâncare sub control în timpul procesului de eliminare a toxinelor.

Ingrediente pentru suc detoxifiant cu zmeură

Detoxifiant cu zmeură
Image from Pixabay

Avem nevoie de: 1 măr, 1 grapefruit roz, fără coajă, 250 g de zmeură, 1 lingură de semințe decorticate de cânepă.

Stoarcem mărul și grapefruitul. Turnăm sucul într-un blender, împreună cu zmeura și cu semințele de cânepă și amestecăm până când sucul capătă o consistență cremoasă.

Semințele de cânepă din acest suc detoxifiant, conferă o textură cremoasă și sunt pline de grăsimi esențiale, care accelerează metabolismul. Toate fructele de pădure sunt bogate în vitamine și antioxidanți, însă zmeura este bogată și în acid elagic, care este cunoscut pentru proprietățile sale anticancerigene.

Grapefruitul roz, asemenea celorlalte soiuri de grapefruit, este bogat în antioxidanți și îmbunătățește funcția hepatică și circulația sângelui. Semințele de cânepă sunt deosebit de bogate în calciu și magneziu, care sunt minerale esențiale pentru sănătatea oaselor.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...