Suc cu ananas vindecătorul rănilor

Acest articol este disponibil și în: English

Suc cu ananas

Suc cu ananas vindecătorul rănilor
Image from Pixabay

Acest suc cu ananas, acționează benefic în cazul rănilor și arsurilor. Ananasul are calități demonstrate clinic de ameliorare a durerilor și o mai rapidă refacere a țesuturilor în urma unor probleme medicale. Datorita conținutului crescut de fibre, acest suc cu ananas, ajută corpul să elimine în mod eficient reziduurile, lăsând pielea curată și proaspătă. Zincul și vitamina A, sunt deosebit de importante pentru vindecarea rănilor pielii, iar acest suc oferă o cantitate mare din ambii nutrienți.

Ingrediente: 150 g ananas, fără coajă, 75 g de căpșune, 1/2 fruct de mango, fără coajă, fără sâmbure și tocat, 5 linguri de iaurt natural degresat, 1 lingurită de ulei din semințe de in.

Se storc ananasul și căpșunele. Turnăm sucul într-un blender, împreună cu ingredientele rămase și amestecăm până devine omogen și cremos.

Acest suc vindecător are multe beneficii pentru sănătate. Uleiul din semințe de in este una dintre cele mai bune surse vegetale de grăsimi esențiale Omega 3, vitale pentru funcționarea celulelor și accelerează metabolismul corpului, ajutând la arderea grăsimilor în exces.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...