Cât de des practicați meditația?

Acest articol este disponibil și în: English

Meditația zilnică

Meditația zilnică este un mod simplu și la îndemâna noastră pentru ne liniști mintea și a ne asculta înțelepciunea interioară. Meditația reprezintă unul dintre cele mai vechi și mai simple procese care există și foarte ușor de aplicat. Nu este nevoie să complicăm acest proces transformându-l într-o activitate misterioasă greu de aplicat. Un mod simplu de a practica meditația este să ne relaxăm și să repetăm cuvinte precum pace, iubire sau orice alte afirmații care au o anumită semnificație pentru noi.

Meditația ne conectează cu noi înșine, cu interiorul nostru. Uneori nu putem să oprim mintea din gândire, în schimb putem schimba procesul gândurilor, încetinindu-l și focalizându-l în direcția dorită. Meditația este o stare în care ne contemplăm detașat gândurile. Pot fi gânduri de teamă, de neîncredere în sine, de iertare, de compasiune, de abandon, de bucurie. Noi putem schimba modul de gândire cu ajutorul meditației.

Putem să practicăm meditația oriunde și oricând și mai mult este benefic să devină un obicei. Meditația este o concentrare aspra puterii noastre superioare, a conexiunii cu înțelepciunea noastă lăuntrică. Sunt multe variante în care putem medita, cu siguranță vă regăsiți în una dintre ele. Unii oameni intră în meditație în timp ce aleargă sau se plimbă într-un parc, o grădină frumoasă, în natură și oriunde găsesc un loc în care se pot relaxa.

Fiecare dintre noi avem modalități diferite de a alege să medităm: grădinăritul este o formă minunată de meditație, o adevărată terapie în care putem contempla florile, copacii, râurile, ploaia, soarele și toate viețuitoarele pământului. Putem alege meditația ghidată de un terapeut sau un Life Coach, care să ne ducă în direcția dorită de noi. Ei ne pot învăța diverse tehnici prin care să ajungem la scopul dorit pentru a avea o viață plină de armonie și prosperitate. Ține minte, tu poți să fii mai mult decât ai visat vreodată. Vă așteptăm pe grupul nostru Reiki Harmony & Prosperity

Toate teoriile din lume rămân inutile în absența acțiunii, a schimbării pozitive, iar în final a vindecării.

Louise L. Hay

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...