Ceaiul care te vindecă de multe boli

Acest articol este disponibil și în: English

Miracolul regenerării

Fiecare ceai pe care îl savurăm aduce cu el și o lecție spirituală. Ceaiurile aduc beneficii magice în viața noastră. Fie că tratăm anumite boli și afecțiuni, dorim susținere emoțională sau învățăm lecțiile spirituale, ceaiurile pe care le consumăm ne aduc beneficiile minunate pe care Divinitatea l-a creat pentru noi. Frumusețea florilor de trandafiri este efemeră, însă parfumul lor ne conduce într-o lume magică. Ce se întâmplă însă după ce petalele acestora cad? Florile frumoase ale trandafirului cu parfumul lor magic, nu sunt decât o invitație. Fructele, adică măceșele apar după ce petalele florilor de trandafir se veștejesc. Măceșele, sunt un miracol al regenerării.

Ce afecțiuni tratăm cu ajutorul ceaiului de măceșe

Ceaiul care te vindecă de multe boli
Image from Pixabay

Măceșele conțin vitamina C, vitamina A, B1, B2, E, P, K, acid nicotinic, acid citric și malic, zahăr invertit, lecitină, taninuri, flavonoizi, ulei gras, ulei volatil, săruri minerale. Compoziția chimică explică convingător utilizarea principală a măceșelor ca un excelent tonic și vitaminizant pentru organismul nostru.

Vitamina C din măceșe are efecte antiinflamatoare foarte puternice, contribuie la creșterea numărului de celule albe din sânge prin întărirea neutrofilelor, eozinofilelor, bazofilelor și macrofagelor. Stimulează sistemul imunitar care combate virușii, bacteriile, drojdiile, mucegaiurile și alți fungi indezirabili. Ceaiul de măceșe are un efect fantastic de alinare al suferințelor legate de infecțiile urinare, cât și pentru bolile de piele.

Iată câteva din multitudinea de remedii pe care ceaiul de măceșe ne ajută pentru o stare de sănătate optimă: boli autoimune, bronșită cronică, oboseală cronică, hemoroizi, artrită psoriazică, infecții bacteriene interne, diabet, infecții la nivelul urechilor, inflamația gingiilor, abcese, infecții urinare, infecții bacteriene la nivelul intestinului subțire, laringită, tahicardie, fibrilație arterială, răceală, gripă, infecții ale sinusurilor, acnee, vertij, infecții ale pielii, infecții cu stafilococi, infecții ale ochilor, ciuperci la nivelul unghiilor de la mâini și picioare, herpes simplex, oboseala glandelor suprarenale.

Te confrunți cu simptomele din lista următoare?

Ceaiul verde întărește memoria
Image from Pixabay

În cazul în care vă confruntați cu unul sau mai multe simptome din următoarea listă, nu ezitați să faceți o cură cu ceai de măceșe, rezultatele vor fi mai mult decât surprinzătoare. Pentru mai multe sfaturi despre un stil de viață sănătos vă invităm în grupul nostru: Reiki Harmony & Prosperity.

Simptome precum: vedere încețoșată, uscăciune la nivelul ochilor, stare de rău, dureri la nivelul cefei, dureri în gât, ulcerații pe piele, palpitații la inimă, nervozitate, dureri la nivelul umerilor, deficit de minerale, ficat stagnant, ficat leneș, constipație, urticarii, febră, tuse, amețeli, țiuit sau bâzâit în urechi, simptome neurologice, inclusiv furnicături, amorțeală, spasme, aritmie, splină mărită, tresăriri, dureri la nivelul nervilor și compresie la nivelul pieptului, toate pot fi tratate cu un stil de viață sănătos în care să introducem acest ceai minunat pe care Universul l-a creat special pentru vindecarea noastră.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...